ΓΔ: 2130.06 3.15% Τζίρος: 398.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:27:05
Ναυάγιο Ζάκυνθος παραλία
Η μαγευτική παραλία Ναυάγιο στη Ζάκυνθο, με γαλάζια νερά και το διάσημο ναυάγιο.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,2 Ρίχτερ στη Ζάκυνθο

Σεισμός 3,2 Ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα ανοιχτά του νησιού.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,2 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 03:58 με το επίκεντρο να εντοπίζεται σε θαλάσσιο χώρο, 22 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Ζακύνθου.

Το εστιακό του βάθος ήταν στα 5 χιλιόμετρα και δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ή ζημιές.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καταγραφή σεισμού όργανο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός 4,9 Ρίχτερ με επίκεντρο το Άγιο Όρος, αισθητός στη Θεσσαλονίκη

Σεισμός 4,9 Ρίχτερ καταγράφηκε στις 21:08 στο Άγιο Όρος, με επίκεντρο 8 χλμ βορειοδυτικά των Καρυών, σύμφωνα με το Εργαστήριο Γεωφυσικής του ΑΠΘ. Στην περιοχή έχουν παρατηρηθεί και άλλες δονήσεις τα τελευταία χρόνια.
Καταγραφή σεισμού όργανο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε στα Ιωάννινα σύμφωνα με το Γεωδυναμικό

Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 23:57, 13 χιλιόμετρα βόρεια-βορειοανατολικά της Αγίας Κυριακής Ιωαννίνων. Χαρακτηρίζεται ασθενής και καταγράφηκε από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο της Αθήνας.
Διασώστης μετά σεισμό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται οι αυτοψίες σε Θεσπρωτία & Ιωάννινα μετά το σεισμό 8/3

Σε εξέλιξη οι αυτοψίες της ΓΔΑΕΦΚ στις σεισμόπληκτες περιοχές Θεσπρωτίας-Ιωαννίνων. Έγιναν 350 έλεγχοι: 154 «πράσινα», 122 «κίτρινα», 74 «κόκκινα» σπίτια. Συνεχίζεται η αποτύπωση ζημιών σε συντονισμό με τους δήμους.