ΓΔ: 864.44 0.74% Τζίρος: 29.23 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
estiasi, lockdown, koronoios, metra
Φωτο: Alexandros Michailidis / SOOC

Save One Seat: Πρωτοβουλία στήριξης των επιχειρήσεων εστίασης

Το Save One Seat είναι μια μη κερδοσκοπική δράση που έχει σαν στόχο να στηρίξει τις επιχειρήσεις εστίασης που πλήττονται εδώ και περίπου έναν χρόνο από τις επιπτώσεις του κορονοϊού, τονώνοντας τη ρευστότητά τους και εξασφαλίζοντας τη βιωσιμότητά τους.

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι σίγουρα πολύ διαφορετικά από τα προηγούμενα, καθώς η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και αρκετά πρωτόγνωρη για όλους. Ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τις επιπτώσεις του κορονοϊού, επιπτώσεις τόσο κοινωνικές όσο και οικονομικές.

Θέλοντας να προσφέρουν ένα θετικό αντίκτυπο στην ελληνική κοινωνία οι Global Shapers, ένα δίκτυο νέων ανθρώπων 20-30 ετών, γεννημένο από το World Economic Forum, με την υποστήριξη της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της πλατφόρμας e-table δημιούργησαν την πρωτοβουλία Save One Seat (SOS). Το Save One Seat είναι μια μη κερδοσκοπική δράση που έχει σαν στόχο να στηρίξει τις Ελληνικές επιχειρήσεις εστίασης της που πλήττονται εδώ και περίπου έναν χρόνο από τις επιπτώσεις του κορονοϊού, τονώνοντας τη ρευστότητά τους και εξασφαλίζοντας τη βιωσιμότητά τους.

Η πλατφόρμα του Save One Seat καλεί του καταναλωτές να αγοράσουν vouchers από τα αγαπημένα τους στέκια, τα οποία θα μπορούν να εξαργυρώσουν όταν αυτά θα ανοίξουν ξανά, με βασικό στόχο να ενισχύσουν την ρευστότητά τους, σεβόμενοι παράλληλα τα κρατικά υγειονομικά μέτρα. Παράλληλα, ο στρατηγικός συνεργάτης του Save One Seat, Coca Cola 3E προσφέρει στους καταναλωτές πλήθος προσφορών στα αγαπημένα τους μαγαζιά.

Το Save One Seat είναι μια εντελώς μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία, σε πλήρη συμφωνία με όλες τις δράσεις των Global Shapers που σκοπό έχουν να δημιουργήσουν θετικό αντίκτυπο στην εκάστοτε τοπική κοινωνία. Για κάθε voucher που αγοράζεται δεν παρακρατείται καμία προμήθεια για την υπηρεσία, γεγονός που τη διαφοροποιεί από άλλες παρόμοιες υπηρεσίες που έχουν δημιουργηθεί.

Το Save One Seat ξεκίνησε σαν ιδέα από το Global Shapers Hub της Ρώμης, ενώ στην Ελλάδα η πρωτοβουλία υλοποιείται από το Global Shapers Athens Hub με την υποστήριξη της Coca-Cola Τρία Έψιλον και του e-table. Παράλληλα, το νέο Thessaloniki Global Shapers Hub που εγκαινιάστηκε πρίν από λίγο καιρό στηρίζει κι αυτό με τη σειρά του την πρωτοβουλία Save One Seat στο βόρειο κομμάτι της χώρας !

Περισσότερες πληροφορίες στο https://gr.saveoneseat.com/ 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς θα γίνεται η είσοδος πολιτών από τρίτες χώρες σε κλειστούς χώρους

Οι πολίτες τρίτων χωρών μπορούν να εισέρχονται στους κλειστούς χώρους με απλή επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή του πιστοποιητικού νόσησης της χώρας τους, με παράλληλη επίδειξη εγγράφου ταυτοπροσωπίας.