ΓΔ: 2559.18 -0.35% Τζίρος: 356.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Φωτο: Pixabay

Λίγες νεφώσεις και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Θα υπάρξουν νεφώσεις που θα αυξηθούν παροδικά με τοπικές βροχές στα βόρεια και πεδινά, ενώ αναμένονται και καταιγίδες στο Ιόνια. Καλύτερος ο καιρός στην Αττική.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, τοπικές βροχές στα βόρεια, καταιγίδες τις βραδινές ώρες στο Ιόνιο, κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, μέτριοι έως ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο και βαθμιαία θυελλώδεις στο Ιόνιο, θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα δυτικά.

Για την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020 προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στην Κεντρική Μακεδονία, στη Βόρεια και Ανατολική Θεσσαλία και στις Σποράδες, ενώ τις βραδινές ώρες αναμένονται βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, οι οποίες βαθμιαία θα ενταθούν. Η ορατότητα τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για τοπικές ασθενείς βροχές στα βόρεια και αυξημένα ποσοστά υγρασίας τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης τις βραδινές ώρες.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τοπικές ομίχλες κυρίως τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία ενίσχυση σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 10 βαθμούς), 12 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 9 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 13 έως 19 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 21 βαθμούς στην Κρήτη, 10 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία ενίσχυση σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και βαθμιαία μετά το μεσημέρι στο Νότιο Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και μετά το μεσημέρι πρόσκαιρα θυελλώδεις 8 μποφόρ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλος τροπικός κυκλώνας
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Αποδυναμώθηκε ο κυκλώνας Ισαΐας στην κατηγορία 1 στη Φλόριντα

Ο κυκλώνας Ισαΐας εξασθένησε σε κατηγορία 1 αφού έφτασε στη Φλόριντα, με ανέμους 150 χλμ/ώρα. Το NHC προειδοποιεί για καταιγίδες και πλημμύρες, ενώ χιλιάδες νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ρεύμα.
Μεγάλος τροπικός κυκλώνας
ΔΙΕΘΝΗ

Κυκλώνας Isaias: Στην κατηγορία 3 πριν «χτυπήσει» τον νότο των ΗΠΑ

Ο κυκλώνας Isaias ενισχύθηκε σε κατηγορίας 3 και απειλεί τις πολιτείες Φλόριντα, Αλαμπάμα και Μισισιπή, με ανέμους ως 195 χλμ/ώρα, έντονες βροχές και μεγάλες πλημμύρες από το βράδυ έως το πρωί του Σαββάτου.
Μεγάλος τροπικός κυκλώνας
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Ο Isaias γίνεται ο πρώτος κυκλώνας του φετινού Ατλαντικού

Η τροπική καταιγίδα Isaias ενισχύθηκε στον πρώτο κυκλώνα του Ατλαντικού για φέτος, με ανέμους 130 χλμ/ώρα, κινούμενη βόρεια. Αναμένεται να πλήξει Φλόριντα, Αλαμπάμα ή Μισισιπή το βράδυ Παρασκευής προς Σάββατο.