ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
astynomia-mat
Φώτο: George Vitsaras / SOOC

Νέα έφοδος της Αστυνομίας σε σπίτι που γινόταν πάρτι, 7 συλλήψεις

Η Αστυνομία συνεχίζει να πραγματοποιεί εντατικούς ελέγχους για την τήρηση των μέτρων και πραγματοποίησε ακόμη μια έφοδο σε σπίτι στη Θεσσαλονίκη, όπου και συνελήφθησαν επτά άτομα σε οικία στη Χαλκιδική.

Νέα έφοδος της Αστυνομίας σε σπίτι στη Χαλκιδική καθώς υπήρξε καταγγελία οτι γινόταν πάρτι παρά την απαγόρευση συναθροίσεων και μετακινήσεων. Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη επτά ατόμων που είχαν συγκεντρωθεί παρά τα μέτρα κατά του κορονοϊού. Τα επτά άτομα εντοπίστηκαν ύστερα από έρευνα της Αστυνομίας σε οικία στην Καλλικράτεια. Σε έξι από αυτά επιβλήθηκε πρόστιμο των 300 ευρώ, ενώ στον διοργανωτή του πάρτι επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ για διοργάνωση εκδήλωσης σε ιδιωτικό χώρο.

Υπενθυμίζουμε πως και ανήμερα Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη η Αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο σε σπίτι όπου 11 νεαρά άτομα αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν πάρτι. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον νεαρό ιδιοκτήτη του διαμερίσματος και του επέβαλαν πρόστιμο, ύψους 3.000 ευρώ. Παράλληλα, βεβαιώθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ και στους υπόλοιπους 10 παρευρισκόμενους.

Στην Κεφαλονιά και συγκεκριμένα στο Αργοστόλι, συνελήφθησαν δύο άτομα κατηγορούμενοι για μη τήρηση των μέτρων διασποράς Covid-19 και παράνομη κατοχή όπλων και ναρκωτικών, καθώς είχαν διοργανώσει «πριβέ» πάρτι σε σπίτι, όπου μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα και πολεμικό τυφέκιο με δώδεκα σφαίρες, τα οποία ο ιδιοκτήτης κατείχε παράνομα καθώς και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Επίσης επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ στον διοργανωτή του πάρτι και από 300 ευρώ σε έξι συμμετέχοντες.

Σε Λευκάδα και Εύβοια, πραγματοποιήθηκαν επίσης έφοδοι της Αστυνομίας, όπου υπήρχαν παράνομες συναθροίσεις και επιβλήθηκαν πρόστιμα 3.000 ευρώ στους δύο ιδιοκτήτες των σπιτιών και των 300 ευρώ σε έξι στην Λευκάδα και δέκα στην Εύβοια.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, από τις 7 Νοεμβρίου έχουν βεβαιωθεί 81.340 παραβάσεις μετακίνησης και χρήσης μάσκας και έχουν επιβληθεί τα αντίστοιχα πρόστιμα, ενώ μόνο το τελευταίο 24ωρο βεβαιώθηκαν 978 πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις και ακόμα 247 για κακή χρήση μάσκας και συναφών παραβάσεων σχετικά με τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορονοϊού.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ