ΓΔ: 908.13 1.02% Τζίρος: 96.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
kairos
Φώτο: Shutterstock

Νεφώσεις και κατά τόπους βροχές σήμερα σε όλη τη χώρα

Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες θα έχει η Αττική με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Nεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες θα έχει σήμερα η Θεσσαλονίκη με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως από το απόγευμα.

Τοπικές βροχές προβλέπονται στα δυτικά, τα βόρεια και πιθανώς στα κεντρικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, μεμονωμένες καταιγίδες στα βορειοδυτικά και λίγα χιόνια στα βορειοδυτικά ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα νότια.

Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως από το απόγευμα θα έχουν Μακεδονία και Θράκη. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ οι άνεμοι. Από 03 έως 16 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με τοπικές βροχές και στα βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου. Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η μέγιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών στη Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά.  Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Από 04 έως 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και ατα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Οι Κυκλάδες και η Κρήτη θα έχουν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα κατά τόπους αυξημένες. Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στις Κυκλάδες τοπικά 6 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες θα έχουν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Νότιοι νοτιοδυτικοί, στα Δωδεκάνησα 3 με 5, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου 5 με 6 και από το βράδυ πιθανώς τοπικά 7 μποφόρ. Από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Σάμο λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών σήμερα με τους ανέμους να πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες θα έχει η Αττική με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία έως 6 μποφόρ οι άνεμοι.

Nεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες θα έχει σήμερα η Θεσσαλονίκη με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως από το απόγευμα.
Νότιοι 3 με 5 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Kairos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλές καιρικές συνθήκες με παροδικές νεφώσεις και ομίχλες κατά τόπους

Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 6 μποφόρ.