ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Παρατείνεται το κλείσιμο της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας

Η σφοδρότητα των καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην Αττική δεν επιτρέπουν την ασφαλή κίνηση των οχημάτων. Ανοιχτή η κυκλοφορία από την Βοιωτία, άνοιξε ο δρόμος για το Αλεποχώρι.

Παρατείνεται μέχρι τις 07:00 αύριο το πρωί η απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας, στο τμήμα της Αττικής, η οποία αρχικά είχε αποφασιστεί να μείνει κλειστή μέχρι σήμερα στις 19.00 το βράδυ.

Ωστόσο η σφοδρότητα των φαινομένων σήμερα, που εντοπίζονται στην Αττική, αποφασίστηκε ότι δεν επιτρέπουν την ασφαλή κίνηση των οχημάτων στο τμήμα αυτό, οπότε θα παραμείνει κλειστή, τουλάχιστον μέχρι τις 07.00 το πρωί, στο τμήμα από τη γέφυρα Καλυφτάκη στην Κηφισιά μέχρι τα όρια της Βοιωτίας. Σημειώνεται ότι από την Βοιωτία και έπειτα η κυκλοφορία στην εθνική οδό διεξάγεται κανονικά.

Πάντως άνοιξε η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας στο Σύνταγμα, που είχε κλείσει από πτώση δέντρου, καθώς τα συνεργεία της Πυροσβεστικής το απομάκρυναν.

Αποκαταστάθηκε επίσης στις 16.30 η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου και στη λεωφόρο Μεγάρων – Αλεποχωρίου. Υπενθυμίζεται ότι η κυκλοφορία στην παλαιά εθνική οδό είχε διακοπεί από το 28ο εως το 34ο χιλιόμετρο και στα δύο ρεύματα λόγω πυκνής χιονόπτωσης, ενώ στην Λ. Μεγάρων- Αλεποχωρίου είχε διακοπεί από το 5ο χιλιόμετρο μέχρι το Αλεποχώρι.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που έκλεβε οχήματα στην Αττική

Για την αποδόμηση της εγκληματικής οργάνωσης πραγματοποιήθηκε την 1η Απριλίου, οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Μεγάρων, σε συνεργασία με Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής σε περιοχές της Αττικής.