ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:45:44 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Κατέρρευσε τμήμα κτηρίου στα Άνω Πατήσια - Ανασύρθηκε σώος ένας άνδρας

Το κτήριο, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι παλαιότερη σωζόμενη «πολυκατοικία» της Αθήνας, σε νεοκλασική δομή, και ανθοστολισμένα μπαλκονάκια και χτίστηκε στις αρχές του προηγούμενου αιώνα.

Κατέρρευσε μέρος κτηρίου στη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Σαρανταπόρου στα Άνω Πατήσια.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα και η Ο.Ο.Ε.Δ. της 1ης ΕΜΑΚ με τον διασωστικό σκύλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε ένας άνδρας, έχοντας τις αισθήσεις του, ενώ διεξάγονται έρευνες από την πυροσβεστική αναφορικά με το αν υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι στο σημείο. Πρόκειται για αλλοδαπό πακιστανικής υπηκοότητας, ο οποίος διέμενε σε διπλανό χώρο.

Το κτήριο, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι παλαιότερη σωζόμενη «πολυκατοικία» της Αθήνας, σε νεοκλασική δομή, και ανθοστολισμένα μπαλκονάκια και χτίστηκε στις αρχές του προηγούμενου αιώνα.

Όπως έγινε γνωστό δεν βρέθηκε άλλος εγκλωβισμένος στα ερείπια και οι δυνάμεις αποχώρησαν. Παραμένει ωστόσο στο σημείο συνεργείο του δήμου Αθηναίων, Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση από την αστυνομία.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησε η λειτουργία του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στον Ελαιώνα

Ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων που στοίχισε 13,76 εκατ. ευρώ επιφέρει μία σειρά από περιβαλλοντικά οφέλη, ενώ θα βελτιώσει και τις συνθήκες λειτουργίας του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κ. Μπακογιάννης: Για τρίτη φορά αναβάθμισε ο οίκος Moody's τον Δήμο

Όπως σημειώνει ο διεθνής οίκος αξιολόγησης, το επενδυτικό πρόγραμμα της Αθήνας τα επόμενα χρόνια θα χρηματοδοτηθεί κατά 85% από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους και η πίεση στον ισολογισμό θα είναι περιορισμένη.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε λειτουργία το νέο Πολυδύναμο Δημοτικό Ιατρείο Πετραλώνων

Το Κέντρο παρέχει στους δημότες πρωτοβάθμια περίθαλψη, που περιλαμβάνει από κλινική εξέταση, συνταγογράφηση φαρμακευτικής αγωγής και διαγνωστικών εξετάσεων, εκτέλεση ιατρικών και οδοντιατρικών πράξεων.