ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε έξω από το ΥΜΑΘ

Σύμφωνα με την αστυνομία ο εμπρηστικός μηχανισμός, αποτελούμενος από έξι γκαζάκια και εύφλεκτο υγρό, είχε τεθεί σε φωτιά με φυτίλι, ωστόσο δεν εξερράγη.

Αυτοσχέδιος εκρηκτικός - εμπρηστικός μηχανισμός εντοπίστηκε στις 11:20 χθες το βράδυ πίσω από ΚΑΦΑΟ της ΔΕΗ, έξω από την περίφραξη του ΥΜΑΘ (Υπουργείο Εσωτερικών -Μακεδονίας Θράκης) στην οδό Προξένων. Σύμφωνα με την αστυνομία ο εμπρηστικός μηχανισμός, αποτελούμενος από έξι γκαζάκια και εύφλεκτο υγρό, είχε τεθεί σε φωτιά με φυτίλι, ωστόσο δεν εξερράγη, έγινε άμεσα αντιληπτός και αστυνομικές δυνάμεις προέβησαν στην κατάσβεσή του. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Οι άγνωστοι που τοποθέτησαν τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό αναζητούνται.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας μέσω του gov.gr για 277 Δήμους

Μέσα από μια ιδιαίτερα απλή διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και να παραλάβουν την βεβαίωση στη Θυρίδα του πολίτη στο gov.gr, εύκολα και χωρίς περιττή γραφειοκρατία.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοιξε η ψηφιακή πλατφόρμα για την επιδότηση ενοικίου των πληγέντων

Οι πολίτες που επλήγησαν από τις φυσικές καταστροφές των μηνών Ιουλίου - Σεπτεμβρίου 2023, έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν ψηφιακά την αίτησή τους για την επιδότηση προσωρινής στέγασης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαντήσεις του υπ. Εσωτερικών σε 20 ερωτήσεις σχετικά με τις εκλογές

Οι βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 θα διεξαχθούν με νέα ψηφοδέλτια, τα οποία θα τυπωθούν βάσει όσων ορίζει ο ισχύων νόμος. Πόσες μέρες εκλογική άδεια δικαιούνται όσοι ψηφίζουν εκτός του τόπου εργάζονται.