ΓΔ: 2210.85 0.14% Τζίρος: 304.39 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Market In, Super Market
Πηγή: Market In

Απεβίωσε σε ηλικία 72 ετών από κορονοϊό ο ιδρυτής του MARKET IN Θ. Ράμμος

Ο Θ. Ράμμος ίδρυσε το 1990 την εταιρεία MARKET IN που αριθμεί σήμερα πάνω από 200 καταστήματα στην Ελλάδα και απασχολεί τουλάχιστον 3.000 εργαζομένους.

Την είδηση του θανάτου του ιδρυτή του Θωμά Ράμμου από κορονοϊό σε ηλικία 72 ετών δημοσιοποίησε ο όμιλος επιχειρήσεων MARKET - IN, με ανακοίνωσή του. 

Σε αυτήν τονίζει ότι: «με αίσθημα βαθύτατης θλίψης ο Όμιλος Επιχειρήσεων MARKET-IN ανακοινώνει την μετάσταση στην Αιώνια Ζωή του ιδρυτή του Ομίλου Θωμά Ράμμου. 

Η Επιχειρηματική του Πορεία, τα Επιτεύγματα και το Όραμά του συνεχίζουν να μας εμπνέουν ώστε να ακολουθήσουμε το παράδειγμά του και να συνεχίσουμε το έργο του σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων μας, πάντοτε δίπλα στους Εργαζόμενους και τους Συνεργάτες των επιχειρήσεων μας και στον Έλληνα Καταναλωτή. 

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα της Πολιτείας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Αντί στεφάνων η οικογένεια επιθυμεί οποιαδήποτε δωρεά να γίνει επ΄ ονόματι του στα Ιδρύματα : Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ / ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΙBAN: GR5701104120000041229612373 - ΛΥΡΕΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ / ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN: GR1101101490000014948002143».

Σημειώνεται ότι ο Θωμάς Ράμμος γεννήθηκε στην Ανάληψη Δήμου Θέρμου. Ίδρυσε το 1990 την εταιρεία MARKET IN που αριθμεί σήμερα πάνω από 200 καταστήματα στην Ελλάδα και απασχολεί τουλάχιστον 3.000 εργαζομένους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καρότσι σούπερ μάρκετ
ΔΙΕΘΝΗ

ΙΕΛΚΑ: Στο 1,84% ο πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ τον Δεκέμβριο του 2025

Ο πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ αυξήθηκε κατά 1,84% τον Δεκέμβριο 2025 σε ετήσια βάση, ενώ σε σχέση με τον Νοέμβριο του ίδιου έτους οι τιμές μειώθηκαν κατά 0,63% σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ).
Ράφια σούπερ μάρκετ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ένα deal και τέσσερις επενδύσεις για τον κλάδο των σούπερ μάρκετ το 2026

Συγκέντρωση δυνάμεων, μεγάλα deals και επενδύσεις κοντά στο 1 δισ. ευρώ αλλάζουν τον χάρτη του οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων το 2026, με φόντο τη συμπίεση των περιθωρίων και τη μάχη των τιμών.
Διάδρομος σούπερ μάρκετ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εορταστικό ρεκόρ τζίρου, ασφυκτικά περιθώρια: Η μεγάλη μάχη στα σούπερ μάρκετ

Ο τζίρος του δεύτερου 15θήμερου του Δεκεμβρίου εκτιμάται στο 1,5 δισ. ευρώ. σκληρός ανταγωνισμός και πιεσμένα περιθώρια κέρδους σε μια αγορά που συγκεντρώνεται σε λίγους ισχυρούς παίκτες ενόψει χρονιάς - ρεκόρ.