ΓΔ: 2578.9 0.42% Τζίρος: 90.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:37:39
Market In, Super Market
Πηγή: Market In

Απεβίωσε σε ηλικία 72 ετών από κορονοϊό ο ιδρυτής του MARKET IN Θ. Ράμμος

Ο Θ. Ράμμος ίδρυσε το 1990 την εταιρεία MARKET IN που αριθμεί σήμερα πάνω από 200 καταστήματα στην Ελλάδα και απασχολεί τουλάχιστον 3.000 εργαζομένους.

Την είδηση του θανάτου του ιδρυτή του Θωμά Ράμμου από κορονοϊό σε ηλικία 72 ετών δημοσιοποίησε ο όμιλος επιχειρήσεων MARKET - IN, με ανακοίνωσή του. 

Σε αυτήν τονίζει ότι: «με αίσθημα βαθύτατης θλίψης ο Όμιλος Επιχειρήσεων MARKET-IN ανακοινώνει την μετάσταση στην Αιώνια Ζωή του ιδρυτή του Ομίλου Θωμά Ράμμου. 

Η Επιχειρηματική του Πορεία, τα Επιτεύγματα και το Όραμά του συνεχίζουν να μας εμπνέουν ώστε να ακολουθήσουμε το παράδειγμά του και να συνεχίσουμε το έργο του σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων μας, πάντοτε δίπλα στους Εργαζόμενους και τους Συνεργάτες των επιχειρήσεων μας και στον Έλληνα Καταναλωτή. 

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα της Πολιτείας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Αντί στεφάνων η οικογένεια επιθυμεί οποιαδήποτε δωρεά να γίνει επ΄ ονόματι του στα Ιδρύματα : Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ / ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΙBAN: GR5701104120000041229612373 - ΛΥΡΕΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ / ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN: GR1101101490000014948002143».

Σημειώνεται ότι ο Θωμάς Ράμμος γεννήθηκε στην Ανάληψη Δήμου Θέρμου. Ίδρυσε το 1990 την εταιρεία MARKET IN που αριθμεί σήμερα πάνω από 200 καταστήματα στην Ελλάδα και απασχολεί τουλάχιστον 3.000 εργαζομένους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

supermarket, trofima, proionta
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΙΕΛΚΑ: Μείωση 0,75% στις τιμές των σούπερ μάρκετ τον Σεπτέμβριο

Μικρή υποχώρηση των τιμών στα σούπερ μάρκετ σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο 2026, με τον δείκτη ΙΕΛΚΑ να μειώνεται κατά 0,75% σε ετήσια βάση και 1,65% σε μηνιαία, ενώ το τελευταίο τρίμηνο έδειξε μείωση 0,46%.
Άκης Σκέρτσος πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκέρτσος: Στήριξη εισοδημάτων με διατήρηση αντοχής της οικονομίας

Ο Άκης Σκέρτσος αναλύει στο «Liberal» πώς ο πόλεμος στον Κόλπο επηρεάζει καθημερινά τους πολίτες μέσω της ενέργειας και των τιμών, με μεγάλες μειώσεις σε πετρέλαιο και LNG να προκαλούν αναταράξεις στη διεθνή αγορά και την ασφάλεια των νοικοκυριών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΑΒ Βασιλόπουλος: Σχέδιο για 900 καταστήματα έως το 2028 με «όχημα» το franchise

Στα 900 καταστήματα έως το 2028 στοχεύει η ΑΒ Βασιλόπουλος, με τα να είναι 700 franchise, και στοχεύοντας σε μικρά σημεία ενώ σχεδιάζει και επενδύσεις 50 εκατ. ευρώ ετησίως. Στόχευση και στο ηλεκτρονικό κανάλι.
διάδρομος σούπερ μάρκετ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ελληνική παραγωγή και ιδιωτικές ετικέτες στο επίκεντρο με στόχο τις χαμηλές τιμές

Η διείσδυση των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας στα ελληνικά νοικοκυριά παραμένει υψηλή λόγω της ακρίβειας, ενώ ενισχύεται παράλληλα η προτίμηση στα εγχώρια, ποιοτικά προϊόντα, σύμφωνα με έρευνα του ΟΠΑ τον Ιανουάριο 2026.
Ράφια σούπερ μάρκετ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σούπερ μάρκετ: Αύξηση 5,6% στις πωλήσεις FMCG το 7μηνο του 2026

Η αγορά των ταχυκίνητων προϊόντων στα σούπερ μάρκετ κατέγραψε αύξηση κατά 5,6% σε αξία το επτάμηνο 2026, με κύριο μοχλό τα τρόφιμα. Τόσο τα επώνυμα όσο και τα ζυγιζόμενα προϊόντα σημείωσαν άνοδο, ενώ το μερίδιο των private label παραμένει σταθερό.