ΓΔ: 878.45 0.19% Τζίρος: 6.91 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:00:05 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Lavipharm

Lavipharm: Συμμετέχει για 12η χρονιά στην πρωτοβουλία «Ώρα της Γης»

Σβηστά θα παραμείνουν τα φώτα και οι ηλεκτρικές συσκευές στις εγκαταστάσεις της εταιρείας αύριο το βράδυ, λόγω της συμμετοχής της στην παγκόσμια περιβαλλοντική πρωτοβουλία «Ώρα της Γης».

Αύριο Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021 στις 20:30, η Lavipharm πρόκειται να σβήσει τα φώτα στις εγκαταστάσεις της προκειμένου να συμμετέχει στην παγκόσμια πρωτοβουλία για την «Ώρα της Γης», υποστηρίζοντας έτσι έμπρακτα την επιτακτική ανάγκη για τη διάσωση και προστασία του περιβάλλοντος.

Συγκεκριμένα, αυτή είναι η 12η συνεχής χρονιά που η Lavipharm συμμετέχει σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια, αναγνωρίζοντας ότι οι επιπτώσεις της σχέσης του ανθρώπου με τη φύση βρίσκονται σε ιδιαίτερα κρίσιμο σημείο.

Φέτος, όλα τα φώτα και οι ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές που λειτουργούν στις εγκαταστάσεις της στην Παιανία θα σβήσουν, πάντα με σεβασμό προς τους κανονισμούς ασφαλείας της εταιρείας. Ταυτόχρονα, η εταιρεία προτρέπει τους εργαζόμενους της να σβήσουν συμβολικά για μία ώρα τα φώτα των σπιτιών τους.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε χρόνο στην Ελλάδα σημειώνεται ένας μεγάλος αριθμός πυρκαγιών, ακραίων καιρικών φαινομένων, ρίψη πλαστικών σε θάλασσες κι ακτές, ενώ παράλληλα πλήθος ειδών ζώων απειλείται με εξαφάνιση, γεγονότα που αποτυπώνουν την κρισιμότητα του ζητήματος της προστασίας του περιβάλλοντος. 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντίθετες 12 περιβαλλοντικές οργανώσεις σε διατάξεις για περιοχές Natura

Οι οργανώσεις ζητούν την απόσυρση άρθρου του νομοσχεδίου των Γωεργιάδη - Σκρέκα με το οποίο προβλέπεται η θεσμοθέτηση με προεδρικό διάταγμα «υπο-περιοχών προστασίας στις περιπτώσεις ήπιων αναπτυξιακών έργων» εντός προστατευόμενων περιοχών.