ΓΔ: 1422.03 0.31% Τζίρος: 355.01 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Lavipharm

Lavipharm: Συμμετέχει για 12η χρονιά στην πρωτοβουλία «Ώρα της Γης»

Σβηστά θα παραμείνουν τα φώτα και οι ηλεκτρικές συσκευές στις εγκαταστάσεις της εταιρείας αύριο το βράδυ, λόγω της συμμετοχής της στην παγκόσμια περιβαλλοντική πρωτοβουλία «Ώρα της Γης».

Αύριο Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021 στις 20:30, η Lavipharm πρόκειται να σβήσει τα φώτα στις εγκαταστάσεις της προκειμένου να συμμετέχει στην παγκόσμια πρωτοβουλία για την «Ώρα της Γης», υποστηρίζοντας έτσι έμπρακτα την επιτακτική ανάγκη για τη διάσωση και προστασία του περιβάλλοντος.

Συγκεκριμένα, αυτή είναι η 12η συνεχής χρονιά που η Lavipharm συμμετέχει σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια, αναγνωρίζοντας ότι οι επιπτώσεις της σχέσης του ανθρώπου με τη φύση βρίσκονται σε ιδιαίτερα κρίσιμο σημείο.

Φέτος, όλα τα φώτα και οι ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές που λειτουργούν στις εγκαταστάσεις της στην Παιανία θα σβήσουν, πάντα με σεβασμό προς τους κανονισμούς ασφαλείας της εταιρείας. Ταυτόχρονα, η εταιρεία προτρέπει τους εργαζόμενους της να σβήσουν συμβολικά για μία ώρα τα φώτα των σπιτιών τους.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε χρόνο στην Ελλάδα σημειώνεται ένας μεγάλος αριθμός πυρκαγιών, ακραίων καιρικών φαινομένων, ρίψη πλαστικών σε θάλασσες κι ακτές, ενώ παράλληλα πλήθος ειδών ζώων απειλείται με εξαφάνιση, γεγονότα που αποτυπώνουν την κρισιμότητα του ζητήματος της προστασίας του περιβάλλοντος. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχεται στη Θεσσαλονίκη το πρώτο βρώσιμο δάσος με 750 δέντρα

Σε αυτή την ξεχωριστή «πράσινη» εμπειρία μπορούν να συμμετέχουν και οι δημότες, στους οποίους την Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου, θα παρουσιαστεί το πρώτο βρώσιμο δάσος που θα δημιουργηθεί στην περιοχή Στρεμπενιώτη.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημαντική επιβάρυνση του περιβάλλοντος προκαλεί η φθορά των ελαστικών

Το ζήτημα ήδη προβληματίζει και τις ίδιες τις εταιρείες κατασκευής ελαστικών, οι οποίες αναζητούν λύσεις για την μείωση των εκπομπών ρύπων από τα ελαστικά και να γίνουν πιο φιλικά προς το περιβάλλον.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημαντικά προβλήματα υγείας προκαλούν οι περιβαλλοντικές καταστροφές

Διεθνής μελέτη προειδοποιεί για τις μακροχρόνιες επιπτώσεις που μπορεί να υπάρξουν στην υγεία των πληγέντων από φυσικές καταστροφές και μπορεί να διαρκέσουν ακόμα και πάνω από 10 χρόνια.