ΓΔ: 1381.07 1.14% Τζίρος: 93.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
elliniki astynomia-listeia
Shutterstock

Επίθεση με καυστικό υγρό δέχτηκε 25χρονη στην Κυψέλη την Κυριακή

Ένας άγνωστος ακινητοποίησε τη νεαρή γυναίκα τα μεσάνυχτα της Κυριακής στην οδό Ηπείρου της Κυψέλης, προκαλώντας της εγκαύματα στο πρόσωπο με καυστικό υγρό.

Μια 25χρονη γυναίκα κατήγγειλε στην ΕΛΑΣ ότι άγνωστος άνδρας τής επιτέθηκε με καυστικό υγρό, ενώ αυτή περπατούσε στην Κυψέλη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής προς Δευτέρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ/ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, η νεαρή κατήγγειλε ότι, ενώ περπατούσε στην οδό Ηπείρου, κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής, σταμάτησε ξαφνικά δίπλα της ένα αυτοκίνητο.

Αμέσως μετά βγήκε ένας άγνωστος άνδρας που την ακινητοποίησε και της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο με καυστικό υγρό, με το οποίο είχε εμποτίσει ένα πανί. Στη συνέχεια ο δράστης εξαφανίστηκε.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η 25χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται, ενώ η Ελληνική Αστυνομία ερευνά την καταγγελία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πειραιάς: Ελεύθεροι οι 8 συλληφθέντες εργάτες για την κατάρρευση κτιρίου

Για την υπόθεση η αστυνομία αναμένεται να συντάξει ένορκη διοικητική εξέταση με τις καταθέσεις των εργατών, ενώ για το περιστατικό διενεργεί παράλληλη προανάκριση και το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας νεκρός από την κατάρρευση κτιρίου στο Πασαλιμάνι, επτά προσαγωγές

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεκρός είναι 31 ετών, υπηρετούσε στην ΕΛΑΣ ως ειδικός φρουρός, και φαίνεται ότι είχε πάει για μερομάκατο στην οικοδομή. Ο 31χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατέρρευσε τμήμα κτιρίου στον Πειραιά, έρευνες για εγκλωβισμένους

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, στο παλιό κτίριο εκτελούνταν εργασίες ανακαίνισης ενώ την ώρα της κατάρρευσης υπήρχαν εργάτες - οικοδόμοι, 3 από τους οποίους τραυματίστηκαν ελαφρά.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκληματικές οργανώσεις εξέδιδαν πλαστά έγγραφα και μεταβίβαζαν παράνομα ακίνητα

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, προηγήθηκε καταγγελία σχετικά με άτομο, το οποίο σε συνεργασία με δημόσιο υπάλληλο, εκδίδει παράτυπα έγγραφα για δημόσια χρήση έναντι χρηματικών ποσών.