ΓΔ: 899.42 0.53% Τζίρος: 88.14 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Cosmote, katastima, wrario

Δωρεάν σεμινάρια για ΜμΕ και ελεύθερους επαγγελματίες από την Cosmote

Ο στόχος των online σεμιναρίων είναι οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν τα ψηφιακά εργαλεία που θα τους βοηθήσουν όχι μόνο να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, αλλά κυρίως να αναπτυχθούν, με όχημα την τεχνολογία.

Με μια online σειρά δωρεάν σεμιναρίων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες έρχεται ο νέος κύκλος #GrowYourBusiness – The Digital Sessions από την COSMOTE, προσαρμοσμένος στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της εποχής. Ο 3ος κύκλος της δράσης κάνει πρεμιέρα στο YouTube κανάλι της COSMOTE τον Απρίλιο με 1η θεματική ενότητα την Ψηφιακή Παρουσία (Digital Presence) για επιχειρήσεις.

Το #GrowYourBusiness – The Digital Sessions αφορά σε όλες τις Ελληνικές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και τους εργαζομένους/συνεργάτες τους, σε ελεύθερους επαγγελματίες, όπως και σε όλους όσους θέλουν να εκπαιδευτούν και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους. Ο στόχος των online σεμιναρίων είναι οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν τα ψηφιακά εργαλεία που θα τους βοηθήσουν όχι μόνο να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, αλλά κυρίως να αναπτυχθούν, με όχημα την τεχνολογία.

Παράλληλα, μέσω των Live «Ερωτήσεων & Απαντήσεων», που θα ακολουθούν των online σεμιναρίων, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με ειδικούς σε τομείς όπως είναι η ψηφιακή παρουσία, το ηλεκτρονικό εμπόριο, το digital marketing κ.α., οι οποίοι θα απαντήσουν στις ερωτήσεις τους και θα τους κατευθύνουν με πρακτικές ιδέες και συμβουλές για την ανάπτυξή τους. Η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου, αναλαμβάνει την παρουσίαση των online σεμιναρίων, καθώς και το συντονισμό των Live «Ερωτήσεων & Απαντήσεων».

Ο 1ος κύκλος σεμιναρίων είναι αφιερωμένος στην Ψηφιακή Παρουσία (Digital Presence) για επιχειρήσεις και έχει ως στόχο οι επαγγελματίες να γνωρίσουν τα ψηφιακά εργαλεία και τις απαραίτητες μεθόδους για την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επιχείρησής τους.

Τα videos της κάθε θεματικής ενότητας των online σεμιναρίων θα αναρτώνται στο κανάλι της COSMOTE στο YouTube, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά, όποτε το επιθυμούν -από το κινητό, το tablet ή το laptop τους.

«Από το 2017, η ενέργεια #GrowYourBusiness γνωρίζει ιδιαίτερα θερμή υποδοχή από το επιχειρηματικό κοινό, καθώς έχει συγκεντρώσει συνολικά χιλιάδες συμμετοχές επαγγελματιών από διαφορετικούς κλάδους και πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Μεταφέροντας το #GrowYourBusiness στο digital περιβάλλον δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους να έχουν πρόσβαση στη νέα online σειρά δωρεάν σεμιναρίων #GrowYourBusiness – The Digital Sessions, μέσα από την οποία η COSMOTE εκπαιδεύει τις επιχειρήσεις, ώστε να κάνουν το επόμενο βήμα τους στην ψηφιακή εποχή. Αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα σύγχρονα ψηφιακά μέσα για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, θέλουμε να συμβάλουμε σε έναν κόσμο, καλύτερο για όλους», δήλωσε σχετικά ο Διευθυντής Εnterprise & Business Marketing Ομίλου ΟΤΕ, Θάνος Φαλάγγας.

Περισσότερα για το #GrowYourBusiness - The Digital Sessions στο: www.growyourbusiness.gr.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χειροτεχνια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολλαπλά τα οφέλη στην οικονομία από την ανάπτυξη της χειροτεχνίας

Ολοκληρώθηκαν σήμερα σε ευρωπαϊκό επίπεδο οι δράσεις των Ευρωπαϊκών Ημερών Χειροτεχνίας που ξεκίνησαν στις 6 Απριλίου και καθιερώθηκαν ως ετήσιος θεσμός σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες από το 2002.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η επιχειρηματικότητα μετά την πανδημία: Στις 7/4 το συνέδριο της BNI

Το συνέδριο θα επιχειρήσει μια διευρυμένη ματιά στο πώς το επιχειρείν παγκοσμίως αντιμετωπίζει τη μετά την πανδημία εποχή και σε αυτό θα συμβάλλουν οι ομιλίες και εκλεκτών προσκεκλημένων από το εξωτερικό.
mpakogiannis-dimos athinaion
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπακογιάννης: Το σχέδιο δράσης του Δήμου για στήριξη των επιχειρήσεων

Σε 4 άξονες κινείται το σχέδιο του κ. Μπακογιάννη που αφορούν την επιχειρηματικότητα και τη διατήρηση των θέσεων εργασίας, τη δημιουργία δεξιοτήτων, τον πολιτισμό και τον τουρισμό και τη μετάβαση στη νέα ψηφιακή εποχή.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανησυχία ΓΣΕΒΕΕ για ΜμΕ: 71% καταγράφει μείωση του κύκλου εργασιών

Οι σχεδιαζόμενες παρεμβάσεις πολιτικής δεν θα αξιολογηθούν ως προς το εύρος των χρηματοδοτικών εργαλείων, αλλά ως προς τον αντίκτυπό τους στη βιωσιμότητα των μικρών και πολυ μικρών επιχειρήσεων σημειώνει η ΓΣΕΒΕΕ.