ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα χωρίς αλλαγές στη θερμοκρασία

Αίθριος ο καιρός στην Αττική με τη θερμοκρασία να φτάνει από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός στη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία να κινείται από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός ο καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα και οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 και
τοπικά 8 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στη Μακεδονία και στη Θράκη και οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Από 09 έως 24 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτ. Στερεά και τη δυτ. Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά της Ηπείρου τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν οι άνεμοι. Η θερμοκρασία θα κινηθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατ. Στερεά, την Εύβοια και την ανατ. Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά και τα νότια τοπικά 7 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα φθάσει από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε Κυκλάδες και Κρήτη και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ.  Από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στα νησιά του ανατ. Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Βορείων διευθύνσεων 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινείται από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αίθριος ο καιρός στην Αττική με τη θερμοκρασία να φτάνει από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ οι άνεμοι.

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός στη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία να κινείται από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι με την ίδια ένταση οι άνεμοι.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

kausonas-zesti-kairos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τοπικές νεφώσεις και βαθμιαία ηλιοφάνεια με πτώση της θερμοκρασίας

Τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Τοπικά ισχυροί άνεμοι δυτικών διευθύνσεων. Αυξημένες συγκεντρώσεις Σαχαριανής σκόνης στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αφρικανική σκόνη έχει κατακλύσει την ατμόσφαιρα των Χανίων

Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας δήμου Χανίων, Μετεωρολόγος Μανόλης Λέκκας μιλάει για κορύφωση του φαινομένου απόψε, με τους Νοτιάδες που αναμένονται μέχρι το βράδυ να απελευθερώσουν την ατμόσφαιρα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεφώσεις, ασθενείς βροχές και αυξημένες συγκεντρώσεις Σαχαριανής σκόνης

Λασποβροχές κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Καταιγίδες και πιθανές χαλαζοπτώσεις στα δυτικά. Νοτιοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Άνοδος της θερμοκρασίας.