ΓΔ: 878.76 -0.45% Τζίρος: 44.15 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Η Ελληνική Παραγωγή για την απώλεια του Θανάση Λαβίδα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Ελληνικής Παραγωγής – Συμβούλιο Βιομηχανιών για την Ανάπτυξη», αποφάσισε να προβεί σε δωρεά χρηματικού ποσού στο MDA Ελλάς(σωματείο για τη φροντίδα ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις).

Τη θλίψη του για την απώλεια του Θανάση Λαβίδα εξέφρασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Ελληνική Παραγωγή – Συμβούλιο Βιομηχανιών για την Ανάπτυξη» και παράλληλα απηύθυνε τα ειλικρινά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και σε όλους τους οικείους του.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο Θανάσης Λαβίδας υπήρξε μία ξεχωριστή προσωπικότητα, οραματιστής με ηγετικές ικανότητες που τον διέκριναν σε όλη την διαδρομή του. Οι καινοτόμες ιδέες του αποτελούσαν πάντα ένα φωτεινό φάρο στο χώρο της ελληνικής επιχειρηματικότητας και ειδικότερα στον χώρο της βιομηχανίας του φαρμάκου και των καλλυντικών, ενώ οι διακρίσεις του ξεπέρασαν τα σύνορα της χώρας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Ελληνικής Παραγωγής – Συμβούλιο Βιομηχανιών για την Ανάπτυξη», τιμώντας τη μνήμη του εκλιπόντος και την προσφορά του στην ελληνική βιομηχανία, την οικονομία και την κοινωφελή του δράση, αποφάσισε να προβεί σε δωρεά χρηματικού ποσού στο MDA Ελλάς (σωματείο για τη φροντίδα ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις).

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στόχος της Naval Group η ενίσχυση του αποτυπώματός της στην Ελλάδα

Στη διάρκεια της, εκδήλωσης με κυρίαρχο θέμα την ανάπτυξη πρωτοβουλιών R&D και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, η Naval Group, πραγματοποίησε συναντήσεις με βιομηχανικούς εταίρους από την ελληνική αγορά.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι προκλήσεις της χημικής βιομηχανίας σε διαδικτυακή συζήτηση του ΣΕΧΒ

Ο πρόεδρος του ΣΕΧΒ τόνισε ότι στη χώρα μας με το μεσοπρόθεσμο εθνικό σχέδιο για την ενέργεια και το κλίμα έως το 2030 η ελληνική κυβέρνηση έδωσε δείγμα γραφής για ταχύτερη μετάβαση στην πράσινη οικονομία.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύνδεσμος Ελλήνων Βιομηχάνων Κλωστοϋφαντουργών: Ανάγκη για νέο αναπτυξιακό μοχλό

«Τα τελευταία 20 χρόνια, οι κυβερνήσεις συνέβαλαν στη σταδιακή αποβιομηχάνιση της χώρας» ανέφερε ο Ελευθέριος Κούρταλης, Πρόεδρος του Συνδέσμου τονίζοντας την ανάγκη νέου αναπτυξιακού προτύπου, με μοχλό τη βιομηχανία.