ΓΔ: 908.21 0.45% Τζίρος: 24.82 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:06:42 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Πηγή: Express Service

Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Ραπτόπουλος, ιδρυτής της Express Service

Η είδηση του θανάτου του Γιάννη Ραπτόπουλου έγινε γνωστή μέσω ανάρτησης στον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στο Facebook, όπου οι εργαζόμενοι στην εταιρείας τον αποχαιρετούν.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών ο ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας Express Service, Γιάννης Ραπτόπουλος, ο οποίος έγινε γνωστός ως ο άνθρωπος που έφερε την ολοκληρωμένη οδική βοήθεια στην Ελλάδα το 1975, με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου του επιχειρηματία, ο οποίος το 1997 είχε κάνει ένα σύντομο πέρασμα και από τον χώρο των εκδόσεων, αγοράζοντας τις ιστορικές εφημερίδες «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη» από το συγκρότημα Βελλίδη, έναντι 1,2 δισ. δραχμών.

Ο Γιάννης Ραπτόπουλος μεγάλωσε στην Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης, σπούδασε στην τεχνική σχολή «Ευκλείδης», ενώ για ένα διάστημα εργάστηκε ως τεχνίτης στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών της πόλης (ΟΑΣΘ). Στη συνέχεια άνοιξε συνεργείο αυτοκινήτων και στα μέσα της δεκαετίας του ΄70 ίδρυσε την Express Service, η οποία ήταν η πρώτη εταιρεία που συνδύασε Οδική Βοήθεια και Τεχνικό Έλεγχο στην Ελλάδα κι έφτασε να απασχολεί πάνω από 1.300 εργαζομένους και να αριθμεί 72 σταθμούς εξυπηρέτησης πανελλαδικά.

Η είδηση του θανάτου του Γιάννη Ραπτόπουλου έγινε γνωστή μέσω ανάρτησης στον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στο Facebook, όπου οι εργαζόμενοι στην εταιρείας αποχαιρετούν τον Γιάννη Ραπτόπουλο γράφοντας «καλό ταξίδι στον ιδρυτή της οδικής βοήθειας στην Ελλάδα. Η Express Service πενθεί»

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

atyxima-troxaio
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα 2,4 δισ. ευρώ το ετήσιο κόστος των τροχαίων δυστυχημάτων στην Ελλάδα

Παρά το γεγονός ότι τα τροχαία δυστυχήματα έχουν καταγράψει εντυπωσιακή μείωση την τελευταία δεκαετία με τους νεκρούς να μειώνονται κατά 50%, το οικονομικό κόστος εκτοξεύεται εάν υπολογιστεί ο πραγματικός αριθμός των παθόντων και οι υλικές ζημιές.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμβουλευτική γραμμή στήριξης της Groupama Ασφαλιστικής για τον καρκίνο του μαστού

Στη χώρα μας ο καρκίνος του μαστού είναι ο συχνότερος τύπος καρκίνου στις γυναίκες και η πρόληψή του μπορεί να σώσει ζωές, καθώς, αν ο καρκίνος διαγνωσθεί εγκαίρως, πριν επεκταθεί, το ποσοστό επιβίωσης ξεπερνά το 95%.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών στηρίζει την πρωτοβουλία «Δημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο»

Η ΕΑΕΕ, αναγνωρίζοντας τον ουσιαστικό ρόλο του ασφαλιστικού κλάδου στην αντιμετώπιση των κοινωνικών προκλήσεων, υποστηρίζει την πρωτοβουλία «Δημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο» ενώνοντας τη φωνή της με εκατομμύρια οργανισμούς και πολίτες.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δωρεά 5 φορητών συστημάτων υπερηχοτομογραφίας, από INTERAMERICAN και PHILIPS Hellas

Ήδη, η INTERAMERICAN και η PHILIPS Hellas έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν από κοινού σε μια νέα ενέργεια δωρεάς, μακροπρόθεσμης αξίας, πάνω στην ιδέα της τηλεϊατρικής, που θα ανακοινωθεί σύντομα.