ΓΔ: 891.84 1.54% Τζίρος: 23.53 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Το δεύτερο Code School έρχεται 18 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη

Την ευκαιρία να εκπαιδευτούν δωρεάν από κορυφαία στελέχη του κλάδου και παράλληλα να διεκδικήσουν μία θέση εργασίας στην κορυφαία συμβουλευτική εταιρεία, θα έχουν οι επίδοξοι προγραμματιστές.

Το Πρότυπο Κέντρο Τεχνογνωσίας Deloitte Alexander Competence Center, στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνει το δεύτερο Code School με την συμμετοχή εξειδικευμένων εκπαιδευτών από την Deloitte Ιταλίας. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές, τελειόφοιτους και απόφοιτους πληροφορικής και νέους προγραμματιστές. 

Την ευκαιρία να εκπαιδευτούν δωρεάν από κορυφαία στελέχη του κλάδου αναπτύσσοντας τις τεχνικές τους δεξιότητες και παράλληλα να διεκδικήσουν μία θέση εργασίας στην κορυφαία συμβουλευτική εταιρεία, θα έχουν οι επίδοξοι προγραμματιστές. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 18 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει για τέσσερεις εβδομάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 80% των συμμετεχόντων του πρώτου Code School εντάχθηκε στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας.

Η Deloitte αναζητάει υποψήφιους με πάθος για την τεχνολογία και όρεξη για συνεχή μάθηση και αυτοβελτίωση. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν τόσο ατομικά όσο και ομαδικά, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, ενώ παράλληλα θα έχουν την δυνατότητα εξάσκησης στην επίλυση προβλημάτων. Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να εργαστούν σε μία πολυπολιτισμική ομάδα, στην κορυφαία εταιρεία συμβουλευτικών υπηρεσιών πάνω σε θέματα τεχνολογίας παγκοσμίως. 

Πιο συγκεκριμένα, όσοι σκοπεύουν να δηλώσουν συμμετοχή στο 2ο Deloitte Code School θα πρέπει να έχουν πτυχίο Πληροφορικής, Προγραμματισμού ή σχετικού πεδίου ή πρόκειται να το αποκτήσουν εντός του 2020. Παράλληλα, θα πρέπει να γνωρίζουν προγραμματισμό σε γλώσσες όπως Java, JavaScript, C#, Python. Η άριστη χρήση της αγγλικής και ελληνικής γλώσσας στον γραπτό και τον προφορικό λόγο είναι απαραίτητη. Η γνώση της ιταλικής γλώσσας, η δυνατότητα χειρισμού Cloud Platforms, API και Microservices αποτελούν επιπλέον προσόντα. Τέλος, οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι να εργαστούν στο Πρότυπο Κέντρο Τεχνογνωσίας της Deloitte στην Θεσσαλονίκη από το Δεκέμβριο του 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Code School και για να δηλώσετε συμμετοχή ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www2.deloitte.com/gr/en/pages/careers/events/Deloitte-2nd-Code-School.html

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Sxoleio, Panelladikes
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έως και 2ετή φυλάκιση για τους γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο

Η νέα διάταξη προβλέπει ότι όποιος έχει την επιμέλεια ή την πραγματική φροντίδα του ανηλίκου και παραλείπει την εγγραφή ή την εποπτεία του ως προς την υποχρεωτική φοίτηση (μέχρι και το Γυμνάσιο), τιμωρείται με ποινή φυλάκισης μέχρι δύο έτη και χρηματική ποινή.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπ. Παιδείας: Αλλάζουν τα κριτήρια της ετήσιας χρηματοδότησης των ΑΕΙ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου το 80% της τακτικής χρηματοδότησης κατανέμεται «βάσει αντικειμενικών κριτηρίων με στόχο την κάλυψη των πραγματικών αναγκών κάθε ιδρύματος, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη τις ιδιαιτερότητές του».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσλήψεις αναπληρωτών για κάλυψη αναγκών στα σχολεία λόγω κορονοϊού

Με τροπολογία διευρύνονται οι περιπτώσεις πρόσληψης προσωρινών αναπληρωτών, πλήρους ή μειωμένου ωραρίου για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών στη δημόσια πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.