ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
kausonas-zesti-kairos
Φώτο: Shutterstock

Καύσωνας σε όλη την χώρα και θερμοκρασίες έως 44 βαθμούς Κελσίου

Αυξημένο θα είναι το αίσθημα δυσφορίας στα κέντρα. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν μετά το μεσημέρι στα ηπειρωτικά με πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων όμβρων σε ορεινά τμήματα.

Συνθήκες καύσωνα σε ολόκληρη τη χώρα με μέγιστες θερμοκρασίες στους 42-44 βαθμούς Κελσίου. Αυξημένο αίσθημα δυσφορίας στα αστικά κέντρα. Παροδικές νεφώσεις μετά το μεσημέρι στα ηπειρωτικά. Βόρειοι άνεμοι με εντάσεις 4-6 μποφόρ στο Αιγαίο. Yψηλές θα διατηρηθούν οι θερμοκρασίες και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Στην Αττική περιμένουμε συνθήκες καύσωνα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 28 έως 41-42 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια και πολλή ζέστη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 27 έως 39 βαθμούς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Βόρεια Ελλάδα από 16 έως 40-42 βαθμούς, στη Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο από 18 έως 42-44, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 42-44 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 41, στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 20 έως 38 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα και στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 40-42 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά ασθενείς και στα πελάγη από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις που στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 5-6 μποφόρ και στο Ιόνιο τα 4-5 μποφόρ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες μέρες

Τα έντονα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από τα δυτικά, γρήγορα θα επεκταθούν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, το ανατολικό Αιγαίο και αργότερα στα Δωδεκάνησα.