ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:49:50 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Σε ποιες περιοχές της χώρας έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση

Η ηλεκτροδότηση έχει διακοπεί σε οικισμούς και περιοχές τόσο στην Αττική όσο και στην Εύβοια, λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών.

Στις περιοχές που πλήττονται από την πυρκαγιά, στις οποίες έχουν εφαρμοστεί σχέδια εκκένωσης από χθες, εντοπίζονται τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση αυτήν την ώρα.

Ωστόσο η κατάσταση για το δίκτυο ηλεκτροδότησης παραμένει κρίσιμη όσο η φωτιά απειλεί σημαντικές εγκαταστάσεις του ΑΔΜΗΕ από τις οποίες εξαρτάται η ασφαλής τροφοδοσία της Αττικής.

Χωρίς ρεύμα, λόγω της καταστροφής του δικτύου από τις πυρκαγιές, στην Αττική είναι: Ιπποκράτειος πολιτεία, τμήμα της Μαλακάσας, τμήμα των Αφιδνών, τμήμα στο Πολυδένδρι, αντλιοστάσιο Κρυονερίου και βασιλικά κτήματα Τατοΐου.

Στην Εύβοια οι διακοπές είναι στις περιοχές Κεχριές, Λίμνη, Δάφνη, Μουρτιάς, Σηπιάδα, Χρόνια, στην περιοχή Αγ. Άννας - Μαντούδι όπου η φωτιά είναι σε εξέλιξη.

Στην Πελοπόννησο και πιο συγκεκριμένα στην Ηλεία στα χωριά Χελιδόνι, Κρυονέρι, Νεράιδα, Πουρνάρι, Καυκάνια, Λάσδικα, Πεύκαι, Λάλα. Στη Μεσσηνία στα χωριά Δασοχώρι, Αγία Θεοδώρα, Βράχος, Άνω Μέλπεια, Άγιος Αθανάσιος, Μοναστηράκι, Άγιοι Θεόδωροι, Καρνάσι. Στη Μάνη (Π. Σπάρτη) από χθεσινή αναζωπύρωση χωρίς ηλεκτροδότηση είναι τα χωριά Σιδηρόκαστρο, Μυρσίνη, Λυγερά, Κονάκια, Πολυάραβος. 

Στη Φωκίδα (Π. Αγρινίου) χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα είναι τα χωριά Ελαία, Καλλιθέα, Δαφνοχώρι. 

Στα νησιά Λέρος και Κως πραγματοποιούνται διακοπές ρεύματος εκ περιτροπής.

 

 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

KYT, Aspropyrgos, Fotia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΑΣ και Πυροσβεστική διερευνούν τα αίτια για πυρκαγιά στο ΚΥΤ

Στον τόπο της πυρκαγιάς παραμένουν ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου και ο Αρχηγός του ΠΣ Στέφανος Κολοκούρης, ενώ ο Νίκος Χαρδαλιάς συντονίζει από το Κέντρο Επιχειρήσεων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΔΔΗΕ: Διαδικασία για την ασφαλή επανηλεκτροδότηση λόγω πυρκαγιών

Ο ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένου να διευκολύνει τους πληγέντες από τις πυρκαγιές στην υποβολή των αιτημάτων τους, δίνει τη δυνατότητα της διακριτής υποβολής αιτήματος επικοινωνίας μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής εξυπηρέτησης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγώνας δρόμου από ΔΕΔΔΗΕ για να φτάσει το ρεύμα στη Βόρεια Εύβοια

Σύμφωνα με τον περιφερειακό διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ Γιώργο Αθανασιάδη, «συνολικά στον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας από την αρχή της φωτιάς μέχρι χθες έμειναν χωρίς ρεύμα 15.000 άνθρωποι».