ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
DEDDHE
Φωτο: ΑΠΕ

Πρόεδρος Τεχνικών ΔΕΗ: Τεράστια η ζημιά - Σε 15 ημέρες η αποκατάσταση

Ο ίδιος ανέφερε πως συνεργεία εργάζονται στην Βορεια Εύβοια, Πελοπόννησο, νομό Μεσσηνίας, Ηλίας Λακωνίας και ότι προσπαθούν με το ελάχιστο προσωπικό που υπάρχει.

«Δεν σταματήσαμε καθόλου από την πρώτη ώρα που έπιασε φωτιά στην Βαρυπόμπη» τόνισε ο πρόεδρος των τεχνικών της ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ σχετικά με τις βλάβες που έχουν προκύψει σε κολώνες της ΔΕΗ μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα.

«Δώσαμε μια μάχη να ηλεκτροδοτησουμε την ΕΥΔΑΠ, μετά το Κρυονέρι και σήμερα την βιομηχανική περιοχή στην Εθνική Οδό» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος ανέφερε πως συνεργεία εργάζονται στην Βορεια Εύβοια, Πελοπόννησο, νομό Μεσσηνίας, Ηλίας Λακωνίας και ότι προσπαθούν με το ελάχιστο προσωπικό που υπάρχει.

Μίλησε για δύσκολη και τεράστια ζημιά που έχει προκύψει σε περίπου πάνω από 2000 κολώνες και σημείωσε πως πρέπει να βάλουν καινούργιο δίκτυο. «Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας» είπε ενδεικτικά.

Ο κ. Μανιάτης εκτίμησε πως το πιο αισιόδοξο σενάριο είναι σε 10-15 ημέρες να έχει αποκατασταθεί η ζημιά στην Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

energeia-reuma
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απορρίφθηκαν οι αγωγές κατά της ΔΕΗ για τη ρήτρα αναπροσαρμογής

Το δικαστήριο επικαλούμενο οδηγίες και κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ηλεκτρική ενέργεια τόνισε ότι η η ρήτρα όχι μόνο δεν είναι αδόκιμη αλλά συνιστά μία συναλλακτικώς αποδεκτή πρακτική στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΔΕΗ ενισχύει τις προσπάθειες αποκατάστασης της Αρχαίας Ολυμπίας

Η δωρεά της ΔΕΗ θα ενισχύσει την αγορά, φύλαξη και συντήρηση 80.000 δενδρυλλίων ελιάς μέχρι αυτά να δοθούν στους πληγέντες αγρότες, φυτεύοντας έτσι τον σπόρο που θα φέρει ξανά πνοή στον τόπο της Αρχαίας Ολυμπίας.
Kostas Skrekas, Kivernisi
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστολή Σκρέκα στους προμηθευτές ρεύματος για τις επιδοτήσεις λογαριασμών

Όπως ανέφερε ο υπουργός σήμερα, οι πληρωμές προς τους προμηθευτές θα γίνουν πριν από το τέλος του χρόνου ενώ ορισμένοι όπως η ΔΕΗ έχουν ήδη ξεκινήσει να εμφανίζουν στους λογαριασμούς διακριτά το ποσό της επιδότησης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΔΕΗ ανακατασκευάζει τρία σχολεία στη σεισμόπληκτη Θεσσαλία

Σε διαδικτυακή συζήτηση μεταξύ του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ, Γ. Στάσση και των Δημάρχων Ελασσόνας και Τυρνάβου, εκφράστηκε ικανοποίηση για την άμεση ανταπόκριση της επιχείρησης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις εργαζόμενοι της Άκτωρ νεκροί σε έργο του ΔΕΔΔΗΕ στην Εύβοια

Σύμφωνα με πληροφορίες έσπασε ένα καλώδιο που ήρθε σε επαφή με άλλα ηλεκτροφόρα καλώδια και είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει το ρεύμα τους άτυχους εργαζομένους προκαλώντας τους σοβαρά εγκαύματα.