ΓΔ: 1444.36 1.69% Τζίρος: 91.67 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:48:43 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
astinomia, astynomia, ELAS
Φωτο: Nikos Libertas / SOOC

Για υπερβολική ταχύτητα οι περισσότερες παραβάσεις στην Κ. Μακεδονία

Μέσα σε ένα 24ωρο στους ελέγχους που έγιναν βεβαιώθηκαν 1.684 παραβάσεις από τις οποίες οι περισσότερες αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα.

Εκατοντάδες παραβάσεις κατέγραψαν το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί στην Κεντρική Μακεδονία κατά τη διάρκεια ελέγχων που διενεργήθηκαν στους νομούς Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Όπως ανακοινώθηκε, επρόκειτο για στοχευμένους ελέγχους στο πλαίσιο ειδικού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά, ελέγχθηκαν συνολικά 4.385 οχήματα και βεβαιώθηκαν 1.684 παραβάσεις, από τις οποίες οι περισσότερες αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα (666). Οι υπόλοιπες παραβάσεις συνδέονταν με μη χρήση ζώνης ασφαλείας ή προστατευτικού κράνους (120), παράνομη στάθμευση (42), οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ (28), ΚΤΕΟ (23), χρήση κινητού τηλεφώνου (12), αντικανονικό προσπέρασμα (11), παραβίαση ερυθρού σηματοδότη και φθαρμένα ελαστικά (από 5), αλλά και διάφορες άλλες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (772).

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

elliniki astynomia-listeia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΑΣ: Ελέγχονται όλοι ενδελεχώς και στο Αστυνομικό Τμήμα και στο «100»

«Ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου που ακούγεται να συνομιλεί με το θύμα», αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ, «έχει απομακρυνθεί από την θέση του, είναι υπό έρευνα από την ΕΛΑΣ και αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντικαταστάθηκαν ο διοικητής του ΑΤ και ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης

Η Κυριακή Γρίβα φέρεται να έλαβε την απάντηση «το περιπολικό δεν είναι ταξί κυρία μου» από τηλεφωνητή της ΕΛ.ΑΣ., λίγο πριν πέσει θύμα δολοφονίας. Ήταν εκείνη τη στιγμή που βγαίνοντας από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων πήρε τηλέφωνο την Άμεση Δράση.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη επιχείρηση ΕΛΑΣ κατά του παράνομου τζόγου στις γιορτές

Από τις 16 Δεκεμβρίου 2023 έως τις 7 Ιανουαρίου 2024 διενεργήθηκαν συνολικά 3.530 έλεγχοι, εξαρθρώθηκαν 37 παράνομα μίνι καζίνο και αποκαλύφθηκαν 4 υποθέσεις συμμετοχής σε παράνομα τυχερά παιχνίδια μέσω του διαδικτύου.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στη μητέρα τριών κοριτσιών

Η μητέρα των τριών μικρών κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στην Πάτρα προσάγεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Στη συνέχεια πρόκειται να οδηγηθεί στην Εισαγγελεία Πρωτοδικών Αθηνών.