ΓΔ: 1381.07 1.14% Τζίρος: 93.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
ose
Φωτο: Shutterstock

Στη δημιουργία νέας, πιο σύγχρονης ιστοσελίδας προχώρησε ο ΟΣΕ

«Ο νέος διαδικτυακός τόπος αναπτύχθηκε από τον ΟΣΕ σε συνεργασία σε ότι αφορά το σχεδιασμό με την High Level Design και την υλοποίηση με την Honest Partners» σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού.

Νέα, σύγχρονη, δυναμική και λειτουργικά εύχρηστη στην πλοήγηση ιστοσελίδα δημιούργησε ο ΟΣΕ ΑΕ. Ο νέος διαδικτυακός τόπος www.ose.gr διαθέτει σύγχρονη και λιτή σχεδίαση, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, όπως τονίζει ο οργανισμός σε ανακοίνωσή του.

Οι οθόνες παρουσίασης περιεχομένου προσαρμόζονται αυτόματα στις διαστάσεις κάθε υπολογιστή, tablet ή κινητού τηλεφώνου (responsive design) και σε συνδυασμό με τις εμπλουτισμένες multi-media δυνατότητες, παρέχουν μια εξαιρετικά φιλική πλοήγηση στο χρήστη.

Η νέα πλατφόρμα ενσωματώνει όλες τις σύγχρονες εξελίξεις και βέλτιστες πρακτικές στο επίπεδο της λειτουργικότητας. Η πλοήγηση του χρήστη για την ανεύρεση του επιθυμητού περιεχομένου γίνεται εύκολα και γρήγορα, απαιτώντας ελάχιστα βήματα.

Ταυτόχρονα, οι νέες υποδομές επιτρέπουν την άμεση επικαιροποίηση του περιεχομένου από τις διαχειριστικές μονάδες του Οργανισμού, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται η έγκαιρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση των επισκεπτών του site για τις υπηρεσίες, αλλά και τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον σιδηρόδρομο.

Σημειώνεται πως η νέα πλατφόρμα είναι ευθυγραμμισμένη με τα σύγχρονα πρότυπα που έχουν επικρατήσει στο διαδίκτυο, ώστε να εξασφαλίζεται η συμβατότητα με τις τρέχουσες και τις μελλοντικές εκδόσεις των προγραμμάτων πλοήγησης.

«Ο νέος διαδικτυακός τόπος αναπτύχθηκε από τον ΟΣΕ σε συνεργασία σε ότι αφορά το σχεδιασμό με την High Level Design και την υλοποίηση με την Honest Partners» σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

businessdaily-Sygkrousi-Trenon-Tempi-Hellenic-Train
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέμπη: Το δυστύχημα θα είχε αποφευχθεί αν τηρούνταν ο Κανονισμός Κυκλοφορίας

Σύμφωνα με τον πρώτο μάρτυρα που κλήθηκε να καταθέσει, υπάρχουν οκτώ δικλείδες ασφαλείας για την αποτροπή δυστυχημάτων των αμαξοστοιχιών εκ των οποίων, το μοιραίο εκείνο βράδυ, τηρήθηκε μία και αυτή μισή.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επανέρχονται τα σιδηροδρομικά δρομολόγια μεταξύ Λάρισας - Θεσσαλονίκης

Όλα τα δρομολόγια στο τμήμα Θεσσαλονίκη - Λάρισα - Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιούνται με αμαξοστοιχίες, μετά την αποκατάσταση των ζημιών και παράδοση της σιδηροδρομικής γραμμής από τον διαχειριστή υποδομής, ΟΣΕ.
ose
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντός δύο ετών η πλήρης αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ υπογράμμισε ότι οι ζημιές στο δίκτυο είναι τεράστιες και ότι, εδώ και τέσσερις δεκαετίες που δραστηριοποιείται στον σιδηρόδρομο, δεν έχει συναντήσει κάτι παρόμοιο.
businessdaily-Sygkrousi-Trenon-Tempi-Hellenic-Train
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέμπη: Ποινική δίωξη σε τέσσερα πρώην στελέχη του ΟΣΕ

Οι κατηγορίες αφορούν το κακούργημα της διατάραξης ασφάλειας των συγκοινωνιών και τα πλημμελήματα της ανθρωποκτονίας, της βαριάς σωματικής βλάβης και ελαφράς σωματικής βλάβης από αμέλεια κατά συρροή.