ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:49:41 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Menelaos Myrillas / SOOC

Ελληνική Ένωση Τραπεζών: «Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τον Γιώργο Αρώνη»

«Υπηρέτησε με το ανήσυχο και πρωτοποριακό του πνεύμα για δεκαετίες και πάντα από θέσεις ευθύνης, το τραπεζικό σύστημα επιδεικνύοντας κοινωνική ευαισθησία και ακούραστη διάθεση.»

Την βαθιά θλίψη της για την απώλεια του Γιώργου Αρώνη εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ένωση Τραπεζών. «Ο εκλιπών, επί σειρά ετών φίλος και συνεργάτης μας, αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην τραπεζική και επιχειρηματική κοινότητα», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της ΕΕΤ

«Με βαθιά θλίψη και συγκίνηση τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών αποχαιρετούμε τον Γιώργο Αρώνη, που έφυγε από κοντά μας τόσο νωρίς.

Ο εκλιπών, επί σειρά ετών φίλος και συνεργάτης μας, αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην τραπεζική και επιχειρηματική κοινότητα. Υπηρέτησε με το ανήσυχο και πρωτοποριακό του πνεύμα για δεκαετίες και πάντα από θέσεις ευθύνης, το τραπεζικό σύστημα επιδεικνύοντας κοινωνική ευαισθησία και ακούραστη διάθεση. Το ίδιο σημαντική ήταν η προσφορά του στις εργασίες της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης, της οποίας ήταν πρόεδρος μέχρι τον Ιούνιο του 20.

Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Σε έκτακτη συνεδρίαση του το ΔΣ της ΕΕΤ αποφάσισε να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του και να προβεί σε δωρεά 5.000 ευρώ σε κοινωνικό φορέα που θα επιλέξει η οικογένεια του».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για προσπάθεια εξαπάτησης των πολιτών προειδοποιούν οι τράπεζες

Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών προειδοποιεί το συναλλακτικό κοινό να είναι εξαιρετικά επιφυλακτικό απέναντι σε όσους επικοινωνήσουν με πρόφαση τις αποζημιώσεις ή την καταβολή έκτακτων επιδομάτων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σημαντικό αποτύπωμα των ελληνικών τραπεζών σε κοινωνία και οικονομία το 2023

Οι δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των τραπεζών και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και η στήριξη των δανειοληπτών και η προστασία των καταναλωτών δύο από τους άξονες της Ένωσης.