ΓΔ: 2235.58 -0.54% Τζίρος: 92.79 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:09:41
Σύννεφα στον ουρανό
Φώτο: Shutterstock

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας με τοπικές νεφώσεις και βροχές

Σε Αττική και Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις και θερμοκρασία έως 31 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5-6 μποφόρ και στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, τοπικά αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα για τοπικές βροχές στα ορεινά. Άνεμοι βορείων διευθύνσεων με εντάσεις έως 6 μποφόρ στα πελάγη. Πιο αναλυτικά, σήμερα αναμένονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές βροχές στα κεντρικά και νότια ορεινά τμήματα της χώρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 9 έως 28 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 9 έως 33, στην Ήπειρο από 10 έως 30 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 10 έως 31, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 31, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 31 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 12 έως 26 ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 27-28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5-6 μποφόρ και στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις κυρίως στην αρχή της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 16 έως 30-31 βαθμούς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παιδική χαρά χιόνι
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Πού θα χιονίσει αύριο σύμφωνα με τις προβλέψεις

Αύριο προβλέπονται τοπικές βροχές σε Κρήτη, ανατολικές Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, με χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης. Στην υπόλοιπη χώρα αίθριος καιρός, άνεμοι βόρειοι, θερμοκρασία σε άνοδο και παγετός στα ηπειρωτικά.
Ομπρέλα στη βροχή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Χαλαζόπτωση και χιόνια στα ορεινά, προβλήματα στην κυκλοφορία

Η κακοκαιρία πλήττει το νησί με πτώση θερμοκρασίας, βροχές, χαλάζι και χιόνια στα ορεινά. Προβλήματα στην κυκλοφορία σημειώθηκαν από την έντονη χαλαζόπτωση, με τις αρχές να συστήνουν προσοχή και περιορισμό μετακινήσεων.