ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Omada prosforas
Φωτο: ΟΠΑΠ

Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ: Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο σκοράρει για καλό σκοπό

Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο στο ρόστερ της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ» – Πώς θα μπούμε κι εμείς στην ομάδα που παίζει για καλό σκοπό.

Δυναμικά ξεκίνησε κι εφέτος η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» τον αγώνα για την ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού». Χιλιάδες υποστηρικτές της πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ έχουν κατεβάσει ήδη τη δωρεάν εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς», μέσω της οποίας έχουν τη δυνατότητα να συμβάλουν, με συμβολικό τρόπο, στην ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της Ελλάδας.

Ανάμεσά τους είναι και ο Άλεξ Αντετοκούμπο, ο οποίος θέλει να βάλει «τρίποντο» προσφοράς. Ο ΟΠΑΠ Champion, μάλιστα, μας καλεί όλους να ακολουθήσουμε το παράδειγμά του και να μπούμε στην εφαρμογή μέσα από το κινητό ή το tablet μας.

Δείτε το βίντεο.

Τα βήματα για να συμμετάσχουμε στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»

Φέτος είναι η έβδομη χρονιά που η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» αναλαμβάνει δράση για τα παιδιά. Για να πάρουμε μέρος σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία, η οποία αναβαθμίζει τις υποδομές των παιδιατρικών νοσοκομείων και δημιουργεί ένα ευχάριστο περιβάλλον νοσηλείας, αρκεί να ακολουθήσουμε τα εξής απλά βήματα:

  • Κατεβάζουμε δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» από το Google Play ή το App Store
  • Συμμετέχουμε σε διασκεδαστικές δοκιμασίες και μαζεύουμε πόντους
  • Ο ΟΠΑΠ προσφέρει

Όσο περισσότερο παίζουμε, τόσο ο ΟΠΑΠ αυξάνει το ποσό που θα προσφέρει στην ανακαίνιση των «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού». Μέχρι σήμερα ο ΟΠΑΠ έχει ολοκληρώσει το 88% του έργου, που έχει αλλάξει ριζικά την εικόνα των δύο νοσοκομείων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακαίνιση σε «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού από τον ΟΠΑΠ

Όπως αναφέρεται σε ενημερωτικό σημείωμα του ΟΠΑΠ, στις νοσηλευτικές μονάδες τους, που είναι διεθνών προδιαγραφών, ζεστές και φιλόξενες, οι παρεμβάσεις και τα ζωηρά χρώματα σε τοίχους και πατώματα δημιουργούν ευχάριστο θεραπευτικό περιβάλλον για τα παιδιά.