ΓΔ: 915.99 0.06% Τζίρος: 44.35 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
seminario
Φωτο:ΣΘΕΒ

Τις νέες εργασιακές σχέσεις παρουσιάζει το σεμινάριο του ΣΘΕΒ

Το σεμινάριο απευθύνεται σε οικονομολόγους, νομικούς, υπαλλήλους τμημάτων μισθοδοσίας, διευθυντές HR, και στελέχη επιχειρήσεων που ασχολούνται με ζητήματα ανθρώπινου δυναμικού.

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο διάρκειας 4 ωρών την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, ώρες 17:00 – 21:00,  με θέμα: «Το νέο εργασιακό στην πράξη – διαχείριση και εργαλεία ευέλικτης εργασίας – διαχείριση κρίσης» μέσω της πλατφόρμας του zoom.

Το σεμινάριο αποσκοπεί στην παρουσίαση των βασικών αλλαγών που επιφέρει ο ν.4808/2021 στις εργασιακές σχέσεις, ενόψει και των ευρύτερων τάσεων εξέλιξης του εργατικού δικαίου, όπως το δίκαιο της ευελιξίας. Πιο συγκεκριμένα σκοπός είναι η παρουσίαση των πιο σημαντικών διατάξεων της εργατικής νομοθεσίας που θεσπίστηκαν με τον Ν 4808/2021, ο οποίος επέφερε σημαντικές αλλαγές σε δομικά νομοθετήματα του Εργατικού Δικαίου (ωράριο, τηλεργασία, άδειες, απολύσεις, δικαίωμα απεργίας κ.λπ.). Παράλληλα, κυρώθηκαν Συμβάσεις της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας για τη βία και παρενόχληση και την υγεία και ασφάλεια, ενσωματώθηκε δε και ενωσιακό δίκαιο αναφορικά με την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και ιδιωτικής ζωής για τους γονείς και τους φροντιστές.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε οικονομολόγους, νομικούς, υπαλλήλους τμημάτων μισθοδοσίας, διευθυντές HR, και στελέχη επιχειρήσεων που ασχολούνται με ζητήματα ανθρώπινου δυναμικού.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Γιάννης Καρούζος, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω με πολύχρονη εμπειρία στην επίλυση συλλογικών εργατικών διαφορών και στην οργάνωση εργασιακών σχέσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και δημόσιους οργανισμούς, στην παροχή νομικών συμβουλών σε Συνδικαλιστικές Οργανώσεις, ενώ υπήρξε μέλος του Ανώτατου Συμβουλίου Εργασίας.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Συνδέσμου ή να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ, τηλ. 2410555507 και email: [email protected] (αρμόδια κα Ελένη Ευαγγελοπούλου) μέχρι την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στόχος της Naval Group η ενίσχυση του αποτυπώματός της στην Ελλάδα

Στη διάρκεια της, εκδήλωσης με κυρίαρχο θέμα την ανάπτυξη πρωτοβουλιών R&D και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, η Naval Group, πραγματοποίησε συναντήσεις με βιομηχανικούς εταίρους από την ελληνική αγορά.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ελληνική Παραγωγή για την απώλεια του Θανάση Λαβίδα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Ελληνικής Παραγωγής – Συμβούλιο Βιομηχανιών για την Ανάπτυξη», αποφάσισε να προβεί σε δωρεά χρηματικού ποσού στο MDA Ελλάς(σωματείο για τη φροντίδα ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις).
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι προκλήσεις της χημικής βιομηχανίας σε διαδικτυακή συζήτηση του ΣΕΧΒ

Ο πρόεδρος του ΣΕΧΒ τόνισε ότι στη χώρα μας με το μεσοπρόθεσμο εθνικό σχέδιο για την ενέργεια και το κλίμα έως το 2030 η ελληνική κυβέρνηση έδωσε δείγμα γραφής για ταχύτερη μετάβαση στην πράσινη οικονομία.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύνδεσμος Ελλήνων Βιομηχάνων Κλωστοϋφαντουργών: Ανάγκη για νέο αναπτυξιακό μοχλό

«Τα τελευταία 20 χρόνια, οι κυβερνήσεις συνέβαλαν στη σταδιακή αποβιομηχάνιση της χώρας» ανέφερε ο Ελευθέριος Κούρταλης, Πρόεδρος του Συνδέσμου τονίζοντας την ανάγκη νέου αναπτυξιακού προτύπου, με μοχλό τη βιομηχανία.