ΓΔ: 860.06 1.04% Τζίρος: 80.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Business Daily
Πηγή: Business Daily

Το Business Daily συμμετέχει στην 5ωρη στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ

Η στάση εργασίας ξεκινά στις 11:00 και ολοκληρώνεται στις 16:00, προκειμένου οι δημοσιογράφοι να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης.

Το Business Daily δεν θα μεταδίδει ειδήσεις από τις 11 πμ έως και τις 4 μμ, στο πλαίσιο της στάσης εργασίας που έχει προκηρύξει η ΕΣΗΕΑ. 

Η Ένωση Συντακτών στην ανακοίνωσή της υπογραμμίζει ότι «την Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021, στις 11 π.μ., στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο (Ευελπίδων 2, Αθήνα), θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΣΗΕΑ, με όσα μέλη κι αν είναι παρόντα.

Ενόψει της Γενικής Συνέλευσης και προκειμένου να καταστεί δυνατή η συμμετοχή όλων μας, το Διοικητικό Συμβούλιο κηρύσσει 5ωρη στάση εργασίας την ίδια ημέρα, Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021, από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ. όλων των δημοσιογράφων σε όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ, ιδιωτικά και δημόσια της Αττικής (στις εφημερίδες, στην ιδιωτική και δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης – Επικοινωνίας και στις ενημερωτικές ιστοσελίδες)».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Deloitte: Αγωνία δημιουργεί το υψηλό κόστος ζωής στις νέες γενιές

Όπως έδειξε η έρευνα της εταιρείας το μεγαλύτερο ποσοστό των νέων δεν αισθάνονται οικονομική ασφάλεια σε προσωπικό επίπεδο, και σε ευρύτερο κοινωνικό επίπεδο ανησυχούν βαθιά για την οικονομική ανισότητα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφυγε σε ηλικία 79 ετών ο μεγάλος συνθέτης Βαγγέλης Παπαθανασίου

Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου είχε ξεκινήσει να συνθέτει από 4 ετών και ήταν αυτοδίδακτος. Το 2003 η NASA του απένειμε το μετάλλιο δημόσιας συνεισφοράς σε αναγνώριση εξαιρετικής συνεισφοράς στο όραμα της.