ΓΔ: 1484.06 0.46% Τζίρος: 94.41 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Business Daily
Πηγή: Business Daily

Το Business Daily συμμετέχει στην 5ωρη στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ

Η στάση εργασίας ξεκινά στις 11:00 και ολοκληρώνεται στις 16:00, προκειμένου οι δημοσιογράφοι να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης.

Το Business Daily δεν θα μεταδίδει ειδήσεις από τις 11 πμ έως και τις 4 μμ, στο πλαίσιο της στάσης εργασίας που έχει προκηρύξει η ΕΣΗΕΑ. 

Η Ένωση Συντακτών στην ανακοίνωσή της υπογραμμίζει ότι «την Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021, στις 11 π.μ., στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο (Ευελπίδων 2, Αθήνα), θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΣΗΕΑ, με όσα μέλη κι αν είναι παρόντα.

Ενόψει της Γενικής Συνέλευσης και προκειμένου να καταστεί δυνατή η συμμετοχή όλων μας, το Διοικητικό Συμβούλιο κηρύσσει 5ωρη στάση εργασίας την ίδια ημέρα, Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021, από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ. όλων των δημοσιογράφων σε όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ, ιδιωτικά και δημόσια της Αττικής (στις εφημερίδες, στην ιδιωτική και δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης – Επικοινωνίας και στις ενημερωτικές ιστοσελίδες)».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

elliniki astynomia-listeia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρός και τραυματίας από άγρια συμπλοκή στη Μύκονο, 15 προσαγωγές

Tο περιστατικό σημειώθηκε πίσω από νυχτερινό κέντρο του νησιού, όπου περίπου 25 άτομα πακιστανικής καταγωγής συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με έναν άνδρα να τραυματίζεται θανάσιμα με μαχαίρι και άλλον έναν να τραυματίζεται σοβαρά.
Dikastiria
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για ανθρωποκτονία διώκονται οι γονείς του νεογνού που βρέθηκε νεκρό στην Βραυρώνα

Ο Εισαγγελέας απήγγειλε την ίδια κατηγορία που βαρύνει πλέον τον πατέρα, με καταγωγή από το Νεπάλ και σε βάρος της μητέρας του νεογνού, η οποία νοσηλεύεται φρουρούμενη.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πειραιά στην άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας στην Μασσαλία

«Με την Μασσαλία είμαστε αδελφοποιημένες πόλεις από το 1984 και δεν θα μπορούσαμε να μην είμαστε ως Δήμος Πειραιά παρόντες στην άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας στη Μασσαλία» ανέφερε ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.