ΓΔ: 1424.62 0.50% Τζίρος: 21.33 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:58:43 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
euxostolidia
Πηγή: ΟΠΑΠ

Τα Ευχοστολίδια έκαναν πραγματικότητα 6.780 παιδικές ευχές

Ευχοστολίδια: 6.780 παιδιά από την «Κιβωτό του Κόσμου» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» απέκτησαν τα δώρα των ονείρων τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον ΟΠΑΠ σε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των παιδικών ευχών.

Χιλιάδες άνθρωποι από όλη την Ελλάδα αγκάλιασαν, για ακόμη μια χρονιά, την πρωτοβουλία Ευχοστολίδια και έκαναν πραγματικότητα 6.780 χριστουγεννιάτικες ευχές παιδιών από τους οργανισμούς «Κιβωτός του Κόσμου» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Χάρη στην κινητοποίηση και τη συμβολή όλων, τα παιδιά των δύο οργανισμών απέκτησαν τα δώρα που ονειρεύτηκαν για τις γιορτές. 

Ο ΟΠΑΠ ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν στη δράση Ευχοστολίδια και γενναιόδωρα συνεισέφεραν στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Δείτε το βίντεο.

Έργα υποστήριξης από τον ΟΠΑΠ στους δύο οργανισμούς

Στο πλαίσιο της μεγάλης γιορτής προσφοράς και αγάπης, ο ΟΠΑΠ υλοποιεί έργα υποστήριξης στις εγκαταστάσεις των δύο φορέων που συμμετέχουν στα Ευχοστολίδια, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των παιδιών.

Συγκεκριμένα, ο ΟΠΑΠ πραγματοποιεί βελτιωτικές εργασίες στο σπίτι του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στην Αρχαία Κόρινθο, και εργασίες για τη διαμόρφωση του προαύλιου χώρου και την τοποθέτηση φωτισμού και εξοπλισμού στο νέο σπίτι φιλοξενίας του οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου», στην Αθήνα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακαίνιση σε «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού από τον ΟΠΑΠ

Όπως αναφέρεται σε ενημερωτικό σημείωμα του ΟΠΑΠ, στις νοσηλευτικές μονάδες τους, που είναι διεθνών προδιαγραφών, ζεστές και φιλόξενες, οι παρεμβάσεις και τα ζωηρά χρώματα σε τοίχους και πατώματα δημιουργούν ευχάριστο θεραπευτικό περιβάλλον για τα παιδιά.