ΓΔ: 1381.07 1.14% Τζίρος: 93.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Limani, Peiraias, Ploia, Apergia
Φωτο: Nikos Libertas / SOOC

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου, από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών βόρειων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, που σύμφωνα με την ΕΜΥ φθάνουν στο Αιγαίο τα 8 με 9 μποφόρ.

Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου. Κλειστές είναι επίσης οι γραμμές Αγ. Μαρίνα - Νέα Στύρα και Κεραμωτή - Λιμένα Θάσου.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων που μπορεί να υπάρξουν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένη κινητικότητα στα λιμάνια εν όψει του τριημέρου του Αγ. Πνεύματος

Δεν πτοεί τους ταξιδιώτες ο άστατος καιρός καθώς σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία μέχρι και χθες υπήρχαν 15.000 κρατήσεις για τα νησιά του Αιγαίου. Περισσότερα από 90 πλοία θα αναχωρήσουν σήμερα από τα λιμάνια.
Kairos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγόρευση απόπλου από Πειραιά,Ραφήνα και Λαύριο, λόγω ισχυρών ανέμων

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν, καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία, για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απεργία αύριο στο Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων του Πειραιά

Η ΕΝΕΔΕΠ ζητά νέα συλλογική σύμβαση εργασίας με ουσιαστικές αυξήσεις και τονίζει ότι περιμένει μέχρι τις δώδεκα απόψε το βράδυ τις προτάσεις της εταιρείας διαχείρισης των δυο προβλητών της D-Port.