ΓΔ: 1435.19 -0.93% Τζίρος: 94.42 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Stringer / SOOC

Έκρηξη σε κτίριο στη λεωφόρο Συγγρού, με εκτεταμένες ζημιές στην περιοχή

Διακοπεί της κυκλοφορίας στη Λ. Συγγρού, ενώ στο σημείο επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα, ενώ έως αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία.

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε, νωρίς το πρωί, σε κτίριο στη λεωφόρο Συγγρού 3, κοντά στους Στύλους του Ολυμπίου Διός.

Από την έκρηξη προκλήθηκε πυρκαγιά στον ημιώροφο, η οποία επεκτάθηκε στον πρώτο όροφο, ενώ έχουν σημειωθεί εκτεταμένες ζημιές και σε άλλα κτίρια της περιοχής. Στο σημείο επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα, ενώ έως αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία.

Σημειώνεται, ότι έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Συγγρού. 

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, στο κτήριο δεν υπήρχε κανείς, ωστόσο, όταν έφθασαν οχήματα στο σημείο, αναφέρθηκε στους πυροσβέστες ότι είχε παραληφθεί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ένας τραυματίας που διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Πρόκειται για έναν 78χρονο που φέρει εγκαύματα σε άνω και κάτω άκρα. Εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρώτη καταδίκη για το Μάτι, δύο χρόνια στον τότε διοικητή Συντονιστικού

Το τριμελές πλημμελειοδικείο καταδίκασε σήμερα τον τότε διοικητή του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων, Ιωάννη Φωστιέρη, σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή για την κατηγορία της κατάθεσης ψευδών στοιχείων στις εισαγγελικές αρχές.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας νεκρός από την κατάρρευση κτιρίου στο Πασαλιμάνι, επτά προσαγωγές

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεκρός είναι 31 ετών, υπηρετούσε στην ΕΛΑΣ ως ειδικός φρουρός, και φαίνεται ότι είχε πάει για μερομάκατο στην οικοδομή. Ο 31χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.