ΓΔ: 1447.82 1.93% Τζίρος: 137.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: ΑΠΕ

Τέσσερις συλλήψεις για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου στη Χαριλάου

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, σήμερα εκδόθηκαν συνολικά δέκα εντάλματα σύλληψης και εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ήδη τέσσερις εκ των εμπλεκομένων. Ταυτοποιήθηκαν άλλοι έξι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.

Σε συλλήψεις τεσσάρων εμπλεκόμενων στη δολοφονική επίθεση με θύμα τον 19χρονο Άλκη Καμπανό προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, σήμερα εκδόθηκαν συνολικά δέκα εντάλματα σύλληψης και εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ήδη τέσσερις εκ των εμπλεκομένων. Ταυτοποιήθηκαν άλλοι έξι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο απολογείται ο 23χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονική επίθεση, με οπαδικά κίνητρα, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, «Ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών για υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, εκδόθηκαν σήμερα δέκα (10) Εντάλματα σύλληψης. Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ήδη τέσσερις (4) εκ των εμπλεκομένων. Οι έρευνες συνεχίζονται. Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

Τάκης Θεοδωρικάκος: Δικαιοσύνη μέχρι το τέλους

Δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου μετά την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.

«Είχαμε πει από την πρώτη στιγμή ότι είναι ζήτημα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία, για την δικαιοσύνη ,για την πολιτεία συνολικά, η έρευνα για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη να φτάσει μέχρι το τέλος. Να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη. Αυτό ήταν και είναι το καθήκον του κράτους δικαίου και αυτό γίνεται πραγματικότητα τώρα. Άμεση απόδοση δικαιοσύνης και πρωτοβουλίες για να μπει τέλος σε αυτή την παράλογη βία και τον χουλιγκανισμό»

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

elliniki astynomia-listeia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΑΣ: Ελέγχονται όλοι ενδελεχώς και στο Αστυνομικό Τμήμα και στο «100»

«Ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου που ακούγεται να συνομιλεί με το θύμα», αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ, «έχει απομακρυνθεί από την θέση του, είναι υπό έρευνα από την ΕΛΑΣ και αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντικαταστάθηκαν ο διοικητής του ΑΤ και ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης

Η Κυριακή Γρίβα φέρεται να έλαβε την απάντηση «το περιπολικό δεν είναι ταξί κυρία μου» από τηλεφωνητή της ΕΛ.ΑΣ., λίγο πριν πέσει θύμα δολοφονίας. Ήταν εκείνη τη στιγμή που βγαίνοντας από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων πήρε τηλέφωνο την Άμεση Δράση.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη επιχείρηση ΕΛΑΣ κατά του παράνομου τζόγου στις γιορτές

Από τις 16 Δεκεμβρίου 2023 έως τις 7 Ιανουαρίου 2024 διενεργήθηκαν συνολικά 3.530 έλεγχοι, εξαρθρώθηκαν 37 παράνομα μίνι καζίνο και αποκαλύφθηκαν 4 υποθέσεις συμμετοχής σε παράνομα τυχερά παιχνίδια μέσω του διαδικτύου.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στη μητέρα τριών κοριτσιών

Η μητέρα των τριών μικρών κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στην Πάτρα προσάγεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Στη συνέχεια πρόκειται να οδηγηθεί στην Εισαγγελεία Πρωτοδικών Αθηνών.