ΓΔ: 949.39 -0.67% Τζίρος: 82.25 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Πρώτη Ημερίδα Συμπεριφορικής Οικονομικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό συνέδριο για την κατανόηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς μέσα από το πρίσμα του μάνατζμεντ, της οικονομίας, της ψυχολογίας, και της κοινωνιολογίας.

Με πρωτοβουλία του ΠΜΣ Εφηρμοσμένων Οικονομικών και Διοίκησης του Τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης και του Καθηγητή και Προέδρου του Τμήματος κ. Θεοδοσίου Παλάσκα διοργανώνεται η 1η Ημερίδα Συμπεριφορικής Οικονομικής με τίτλο «PsychoManagement Athens 2019 – PMA 2019», το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 09:00 π.μ. στο αμφιθέατρο Σάκη Καράγιωργα Ι του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Την έναρξη της ημερίδας θα χαιρετήσει ο Καθηγητής και Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων & Προσωπικού του Παντείου Πανεπιστημίου, κος Βασίλειος Κουγέας.

Σκοπός της ημερίδας είναι:
• Η παρουσίαση και η προώθηση σύγχρονων πρακτικών management,, προσανατολισμένων στον άνθρωπο, που ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα και την καινοτομία στο χώρο της διοίκησης.
• Η κατανόηση ότι οι ανθρώπινες επιλογές δεν είναι πλήρως λογικές και ότι μεταβάλλονται διαχρονικά.
• Η αποτύπωση και κατανόηση της διαχείρισης των ανθρώπινων σχέσεων στο εσωτερικό των επιχειρήσεων και οργανισμών για αποτελεσματική επίλυση διενέξεων, δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και ενίσχυση της συνεργασίας.
• Η ανάλυση του καινοτόμου «παντρέματος» της συναισθηματικής νοημοσύνης και των αποχρώσεων της ανθρώπινης συμπεριφοράς (Μακιαβελισμός και οπορτουνισμός) με την διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού.

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν επίκαιρες εισηγήσεις ομιλητών με μακρά εμπειρία και βαθιά γνώση σε τομείς του
Psychomanagement :
• PsychoManagement & Management,
• Παρακίνηση και εργαζόμενοι
• Ηγεσία και Εργασιακό Περιβάλλον,
• Επικοινωνία στο χώρο εργασίας
• Συναισθηματικά Νοήμων Ομάδα και Λήψη Αποφάσεων.

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό συνέδριο για την κατανόηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς μέσα από το πρίσμα του μάνατζμεντ, της οικονομίας, της ψυχολογίας, και της κοινωνιολογίας. Στο δεύτερο μέρος της ημερίδας, οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος ενεργά στη συζήτηση τεσσάρων workshops:

  • PsychoManagement and Leadership Roles
  • PsychoManagement and Decision Making
  • PsychoManagement and Multicultural Issues
  • PsychoManagement and Cοmmunication

Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής: https://forms.gle/1kqHL7b63pnCXAwG7
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις συμμετοχές και θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα σύγχρονο βιοκλιματικό σχολείο δημιουργείται στον δήμο Παιανίας

Το δημοτικό σχολείο θα αποτελείται από τρία κτίρια και προβλέπεται η εξασφάλιση άνετου μικροκλίματος στων εσωτερικό και υπαίθριο χώρο και ελαχιστοποιεί τις ετήσιες ενεργειακές ανάγκες.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΔΥ: Οδηγίες για ασφαλή επιστροφή στο σχολείο, τι ισχύει για τα τεστ

Συνοπτικός οδηγός από τον ΕΟΔΥ για την ασφαλή επιστροφή μαθητών και εκπαιδευτικών τα σχολεία. Πώς αντιμετωπίζονται τα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα και οι στενές επαφές τους.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεραπετρίτης: Απολύτως αναγκαίο και επιτυχές το άνοιγμα των σχολείων

Αν δεν υπήρχε το σχολείο, το οποίο προώθησε αυτήν τη μαζικής κλίμακας δοκιμασία των self test, τα παιδιά αυτά θα εκινούντο σήμερα ελεύθερα στον χώρο και θα μπορούσαν να αποτελούν αναμεταδότες, δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με φυσική παρουσία η διεξαγωγή της χειμερινής εξεταστικής στα ΑΕΙ

Οι φοιτητές που νοσούν με λοίμωξη, δεν θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις για όσο χρονικό διάστημα βρίσκονται σε απομόνωση. Η απουσία τους λόγω νόσησης θα προκύπτει μέσω της καταγραφής τους στην πλατφόρμα edupass.