ΓΔ: 1452.24 0.26% Τζίρος: 101.16 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: ΑΠΕ

Στα Δικαστήρια οδηγείται ο 12ος κατηγορούμενος για τον φόνο του 19χρονου

Ο ίδιος φέρεται να αρνείται τη συμμετοχή του στο άγριο έγκλημα, τονίζοντας ότι δεν εγκατέλειψε το όχημα, ούτε γνώριζε για τον οπλισμό που μετέφεραν οι υπόλοιποι και την επικείμενη επίθεση.

Το κατώφλι εισαγγελέα και ανακρίτριας θα περάσει σήμερα ο 22χρονος, 12ος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, ο οποίος παραδόθηκε, χθες (Δευτέρα) το πρωί, στην ΕΛ.ΑΣ.

Ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου, το οποίο εμπλέκεται στο φονικό επεισόδιο, κρατείται με ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος του. Σύμφωνα με το ένταλμα, διώκεται -μεταξύ άλλων- για από κοινού ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή, πράξη που βαρύνει και τους 11 συγκατηγορούμενούς του, που κρίθηκαν ήδη προφυλακιστέοι. Στο όχημά του εντοπίστηκε ένας σουγιάς και γι' αυτόν τον λόγο σχηματίστηκε επιπλέον δικογραφία για οπλοκατοχή.

Αφού μεταχθεί ενώπιον εισαγγελέα για την ενεργοποίηση του εντάλματος, θα παρουσιαστεί στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία αναμένεται να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες μέρες.

Ο ίδιος φέρεται να αρνείται τη συμμετοχή του στο άγριο έγκλημα, τονίζοντας ότι δεν εγκατέλειψε το όχημα, ούτε γνώριζε για τον οπλισμό που μετέφεραν οι υπόλοιποι και την επικείμενη επίθεση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαριές κατηγορίες για τους συλληφθέντες των επεισοδίων στη Ν. Φιλαδέλφεια

Η δίωξη που ασκήθηκε στους συνολικά 104 κατηγορούμενους, αφορά τέσσερις κακουργηματικές κατηγορίες και επτά σε βαθμό πλημμελήματος, ενώ περιλαμβάνεται στη δίωξη και το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eισαγγελέας Εφετών Λαμίας: Έφεση στο βούλευμα αποφυλάκισης Μιχαλολιάκου

Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας ο Νίκος Μιχαλολιάκος αποφυλακίζεται μεταξύ άλλων με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από την περιφέρεια της επικράτειας του νομού Αττικής.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιδρούν οι δικηγόροι των Αιγυπτίων αλιεργατών στην αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Οι δικηγόροι, σε μακροσκελή δήλωσή τους, χαρακτηρίζουν την αποφυλάκιση «τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους ο αρχηγός της ΧΑ, Ν. Μιχαλολιάκος

Παρά την αρνητική εισαγγελική εισήγηση το δικαστικό συμβούλιο Λαμίας αποφάσισε την αποφυλάκιση του αρχηγού της ναζιστικής εγκλήματικής οργάνωσης που είχε καταδικαστεί σε 13 χρόνια φυλάκισης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραγγελία Αδειλίνη για ενδεχόμενη έφεση στη δικαστική απόφαση για το Μάτι

Την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη προκάλεσε η χθεσινή απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας με την οποία αθωώθηκαν 15 κατηγορούμενοι.