Φωτο: Shutterstock

Black Weekends τον Ιανουάριο στα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης

Τον Ιανουάριο έρχονται τα Black Weekends στη Θεσσαλονίκη, μία κίνηση της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, εμπνευσμένη από την αυριανή η Black Friday.

Η Black Friday ενέπνευσε τους ξενοδόχους της Θεσσαλονίκης. Όπως ανακοίνωσαν, σκέφτηκαν και δημιούργησαν τα Black Weekends που ξεκινούν δυναμικά την παρουσία τους το φετινό Ιανουάριο.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, «προσφέρετε ένα δώρο στον εαυτό σας και σ’ αυτούς που αγαπάτε, συνδυάζοντας στιγμές χαλάρωσης και ξενοιασιάς. Γιατί ποιος είπε ότι η πολυτέλεια είναι προνόμιο των λίγων; Ο μήνας των εκπτώσεων έρχεται και φέρνει μαζί του παροχές για όλα τα βαλάντια», σημειώνεται στην ανακοίνωση και επισημαίνεται: «Μπορεί να μην υπάρχει Hotel Black Friday τον Νοέμβριο, όμως σας αποζημιώνουμε με Hotel Black Weekends τον Ιανουάριο».

«Για εσάς λοιπόν που αγαπάτε τη Θεσσαλονίκη και θέλετε να βρεθείτε σε αυτήν την περίοδο των εκπτώσεων, μείνετε συντονισμένοι και επωφεληθείτε από την εξαιρετική φιλοξενία και τις άριστες παροχές των ξενοδοχείων, σε τιμές τόσο χαμηλές που ταιριάζουν σε όλους», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΞΘ.

Και συνεχίζει: «Προσφέρετε ένα δώρο στον εαυτό σας και σ’ αυτούς που αγαπάτε, συνδυάζοντας στιγμές χαλάρωσης και ξενοιασιάς. Γιατί ποιος είπε ότι η πολυτέλεια είναι προνόμιο των λίγων; Ο μήνας των εκπτώσεων έρχεται και φέρνει μαζί του παροχές για όλα τα βαλάντια».

«Μπορεί να μην υπάρχει Hotel Black Friday τον Νοέμβριο, όμως σας αποζημιώνουμε με Hotel Black Weekends τον Ιανουάριο. Σύντομα κοντά σας…», καταλήγει η ΕΞΘ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Έλληνες τουρίστες ανακαλύπτουν την Ιορδανία

Μεγάλη αύξηση καταγράφουν οι Έλληνες επισκέπτες στην Ιορδανία της τάξης του 82% σε σχέση με το 2018. Οι νέες αεροπορικές συνδέσεις και δράσεις για την ανάδειξη της Ιορδανίας φαίνεται πως έπιασαν τόπο στην Ελλάδα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι θεματικοί τουριστικοί προορισμοί κερδίζουν τις προτιμήσεις των χριστουγεννιάτικων διακοπών

Η ανάπτυξη θεματικών τουριστικών προϊόντων κερδίζει ολοένα και περισσότερο τις εντυπώσεις και τις προτιμήσεις των επισκεπτών. Σε υψηλά επίπεδα αναμένεται η επισκεψιμότητα στην Ονειρούπολη της Δράμας και Μύλος Ξωτικών στα Τρίκαλα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενισχύεται το τουριστικό ρεύμα από Ιταλία προς Ελλάδα

Συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες και επιχειρηματίες του τουρισμού, είχε ο Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης με σκοπό την προβολή του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος στην Ιταλική αγορά.