ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:49:06 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
ΟΠΑΠ
Φώτο: ΟΠΑΠ

ΟΠΑΠ στη Γειτονιά: Δωρεάν εξετάσεις σε παιδιά στην Τεχνόπολη

Στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων το πρόγραμμα ΟΠΑΠ στη Γειτονιά. Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σε παιδιά κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού

Σε δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις μπορούν να υποβάλλονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας τα παιδιά στο Δήμο Αθηναίων, μέσω του προγράμματος προληπτικής ιατρικής ΟΠΑΠ στη Γειτονιά. Το πρόγραμμα, που υλοποιείται από τον ΟΠΑΠ σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού», παρέχει στους γονείς τη δυνατότητα να κλείσουν ραντεβού για δωρεάν διαγνωστικά check ups στα παιδιά τους, με μια επίσκεψη στο κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης», το οποίο αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Τεχνόπολη.

Συγκεκριμένα, η κινητή μονάδα «Ιπποκράτης», μέχρι και την Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022, θα υποδέχεται το κοινό από τις 9:00 έως τις 16:30, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού. Για πληροφορίες και ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο  210-2015510 (εσωτ. 119 – 120) καθημερινά από τις 9:00  έως τις 15:00.

Δωρεάν εξετάσεις σε παιδιά και ενήλικες

To πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής ΟΠΑΠ στη Γειτονιά, το οποίο ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα παρέχοντας δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις σε ενήλικες και παιδιά, υλοποιείται με τη συνδρομή των κατά τόπους Ιατρικών και Οδοντιατρικών Συλλόγων.

Τα check ups για τα παιδιά περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, γενική παιδιατρική εξέταση, έλεγχο δοντιών και ματιών, καθώς και εξέταση ΩΡΛ. Για τους ενήλικες, οι παρεχόμενες εξετάσεις περιλαμβάνουν φυσική εξέταση (ακρόαση πνευμόνων, καρδιάς, ψηλάφηση ζωτικών οργάνων, ωτοσκόπηση κλπ.), λήψη ζωτικών σημείων (μέτρηση αρτηριακής πίεσης & σακχάρου και οξυμετρία), οδοντιατρικό και οφθαλμολογικό έλεγχο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τους επόμενους σταθμούς του πατήστε εδώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακαίνιση σε «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού από τον ΟΠΑΠ

Όπως αναφέρεται σε ενημερωτικό σημείωμα του ΟΠΑΠ, στις νοσηλευτικές μονάδες τους, που είναι διεθνών προδιαγραφών, ζεστές και φιλόξενες, οι παρεμβάσεις και τα ζωηρά χρώματα σε τοίχους και πατώματα δημιουργούν ευχάριστο θεραπευτικό περιβάλλον για τα παιδιά.
Ukrain-Refugees-Prosfyges
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΟΠΑΠ στο πλευρό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την Ουκρανία

Δίπλα στους ανθρώπους που υποφέρουν στην Ουκρανία ο Οργανισμός. Ενισχύει την προσπάθεια του Ελληνικού και του Ουκρανικού Ερυθρού Σταυρού για την ανακούφιση των πληγέντων και ζητά τη συνδρομή μας.