ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:59:34 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Αντιπρόεδρος του ΕΚΔΔΑ η Παρασκευή Δραμαλιώτη

Η κα Παρασκευή Δραμαλιώτη τοποθετήθηκε με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών στη θέση της Αντιπροέδρου του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.

Στη θέση της Αντιπροέδρου του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης τοποθετήθηκε με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκου, η κα Παρασκευή Δραμαλιώτη

Η κα Δραμαλιώτη, αριστούχος απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, νομικός, κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων (στη διοικητική επιστήμη και στο διεθνές δίκαιο) και αριστούχος διδάκτορας πολιτικής επιστήμης αποτελεί ένα γνωστό και καταξιωμένο στέλεχος της Δημόσιας Διοίκησης. Για πολλά χρόνια έχει συνεισφέρει με συνέπεια και αποτελεσματικότητα τόσο στο πλαίσιο της υπηρεσιακής σταδιοδρομίας της σε θέση ευθύνης στη Γενική Γραμματεία Συντονισμού του κυβερνητικού έργου από τη σύστασή της, όσο και μέσω της θέσης της πρώτης Συνηγόρου των Αποφοίτων των Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης. 

Το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) είναι ο εθνικός στρατηγικός φορέας ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού της δημόσιας διοίκησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ιδρύθηκε το 1983, είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) και υπάγεται στον Υπουργό Εσωτερικών. Αποτελεί έναν από τους κύριους φορείς – δικαιούχους του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Μεταρρύθμιση Δημόσιου Τομέα» του ΕΣΠΑ 2014 -2020.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαψεύδει το υπ. Εσωτερικών τη ματαίωση της μαθητικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη

Όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Οικονόμου, οι παρελάσεις θα γίνουν κανονικά με τα προστατευτικά μέτρα που ισχύουν σήμερα. Προειδοποιήσεις των επιστημόνων ότι η μεγάλη κινητικότητα θα φέρει αύξηση των κρουσμάτων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βορίδης: Πώς θα προστατευθούν οι εκπαιδευτικοί από αρνητές εμβολιασμών

Ο υπ. Εσωτερικών τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει συντονισμός μεταξύ εισαγγελικών και αστυνομικών αρχών, προκειμένου να προστατευθούν οι εκπαιδευτικοί από γονείς - αρνητές εμβολιασμών που τους μηνύουν.