ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
elliniko-experience park
Φώτο: Lamda Development

Άνοιξε τις πύλες του το Ellinikon Experience Centre για την επένδυση στο Ελληνικό

Με ανάρτησή του στο instagram ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Develpment, Οδυσσέας Αθανασίου, κάλεσε το ευρύ κοινό να βιώσει μέσω του κέντρου το εμβληματικό έργο του Ελληνικού.

Άνοιξε τις πύλες του το Ellinikon Experience Centre προσφέροντας τη δυνατότητα στο ευρύτερο κοινό να ανακαλύψει σε βάθος το μεγάλο έργο της ανάπλασης του Ελληνικού και θα ταξιδέψουν σήμερα στο μέλλον, σε μια βιώσιμη, έξυπνη και καινοτόμο πόλη, μια πόλη που γίνεται πραγματικότητα μέρα με τη μέρα.

Με ανάρτησή του στο instagram ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Develpment, Οδυσσέας Αθανασίου τόνισε: «Το Experience Center άνοιξε τις πύλες του! Ελάτε να ζήσουμε στο σήμερα την εμπειρία του μέλλοντος και να δούμε το εμβληματικό έργο του Ελληνικού να ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας.. Μέσα από τεχνολογικά εκθέματα και ψηφιακές δράσεις δείτε τις καινοτομίες της μεγαλύτερης αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη. Σας περιμένουμε να το ζήσουμε μαζί».

 

Μέσα από μοναδικά φυσικά και τεχνολογικά εκθέματα και ψηφιακές δράσεις, οι επισκέπτες του Κέντρου θα ανακαλύψουν σε βάθος το μεγάλο έργο της ανάπλασης του Ελληνικού και θα ταξιδέψουν σήμερα στο μέλλον, σε μια βιώσιμη, έξυπνη και καινοτόμο πόλη, μια πόλη που γίνεται πραγματικότητα μέρα με τη μέρα.

Αναλυτικότερα, μέσα από πέντε θεματικές ζώνες με εντυπωσιακές εγκαταστάσεις και βιωματικές εμπειρίες, αποκαλύπτεται η πλούσια ιστορία του Ελληνικού και τα φιλόδοξα σχέδια της μεγαλύτερης αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη. Τα ιστορικά ορόσημα και τα εμβληματικά έργα που συνθέτουν τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του The Ellinikon «ζωντανεύουν» μπροστά στα μάτια των επισκεπτών σε μία εντυπωσιακή, διαδραστική μακέτα.

Παράλληλα, το κοινό θα περιηγηθεί με ένα διαδραστικό ποδήλατο στο Πάρκο του Ελληνικού, στο μεγαλύτερο παράκτιο πάρκο της Ευρώπης με έκταση που ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια τ.μ. Ακόμη, θα ταξιδέψει με ένα διαδραστικό σκάφος στην αναβαθμισμένη ακτογραμμή και στη μαρίνα του The Ellinikon και θα ζήσει μία μοναδική εμπειρία που θα αγγίξει όλες τις αισθήσεις.

Το Experience Centre, που στεγάζεται σε ένα από τρία υπόστεγα της Πολεμικής Αεροπορίας, τα οποία είναι χαρακτηρισμένα από το υπουργείο Πολιτισμού ως νεότερα μνημεία της ελληνικής ιστορίας, υποδέχεται καθημερινά το κοινό, από τις 10:00 μέχρι και τις 21:00.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

The Ellinikon Experience Park
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lamda: Παραδίδει το Ellinikon Experience Park, πρώτο έργο του Ελληνικού

Το Experience Park του Ελληνικού καλύπτει μία έκταση πάνω από 70 στρέμματα, η οποία αποτελεί μέρος του Μητροπολιτικού Πάρκου του Ελληνικού, στον χώρο του πρώην Διεθνούς Αεροδρομίου της Αθήνας. Ανοίγει τις πόρτες του στις 20 Δεκεμβρίου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οδ. Αθανασίου: Το έργο του Ελληνικού θα προσελκύσει ένα εκατ. τουρίστες

Ο κ. Αθανασίου έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι μόλις 2,5 χρόνια από την υπογραφή της εξαγοράς των μετοχών από τη LAMDA το έργο του Ελληνικού έχει λειτουργική κερδοφορία (που φθάνει τα 65 εκατ. ευρώ).
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lamda Development: Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η υπογειοποίηση της Ποσειδώνος

Η υπογειοποίηση της Λ. Ποσειδώνος θα είναι μια από τις πιο σύγχρονες σήραγγες στην Ευρώπη η οποία θα αναβαθμίσει το οδικό δίκτυο της πόλης, διασφαλίζοντας την ταχύτερη διέλευση των οχημάτων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε πλήρη εξέλιξη τα έργα στο Ελληνικό, επιταχύνθηκαν οι ρυθμοί εργασιών

Όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό δελτίο, έχουν γίνει πρωτόγνωρα βήματα προόδου στο έργο του Ελληνικού. Στο πρώτο εξάμηνο του 2024 θα είναι έτοιμο το Vouliagmeni Mall και το 2026 θα ολοκληρωθεί ο Riviera Tower.