ΓΔ: 1435.19 -0.93% Τζίρος: 94.42 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
elliniki astynomia-listeia
Shutterstock

Έξι συλλήψεις χθες, μετά την λήξη του αγώνα «ΠΑΟ ΡΟΥΦ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ»

Σύμφωνα με την αστυνομία μετά τη λήξη του αγώνα, ομάδα περίπου 100 ατόμων, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες τύπου full face, εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο

 Στην σύλληψη έξι ατόμων προχώρησε χθες η ΕΛΑΣ, εκ των οποίων οι 4 είναι ανήλικοι, που συμμετείχαν στα επεισόδια που έγιναν στο γήπεδο του Ρουφ μετά την λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΟ ΡΟΥΦ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, απόπειρας επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, βίας κατά υπαλλήλων, απείθειας και παραβάσεων της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών, περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και περί αντιμετώπισης βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ μετά τη λήξη του αγώνα, ομάδα περίπου 100 ατόμων, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες τύπου full face, εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να επιτεθεί σε παίκτες και οπαδούς της αντίπαλης ομάδας. Κατά την επέμβασή τους οι αστυνομικοί δέχθηκαν από την συγκεκριμένη ομάδα επίθεση με πέτρες, πλαστικά καθίσματα, μπουκάλια, φωτοβολίδες και πυροσβεστήρες.

Οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν εκτός του γηπέδου, όπου τα συγκεκριμένα άτομα επιτέθηκαν εκ νέου σε αστυνομικούς πετώντας κομμάτια από μάρμαρα, πέτρες, φωτοβολίδες χειρός και ευθείας βολής. Στο χώρο όπου έγιναν τα επεισόδια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων τρεις ενεργοποιημένες φωτοβολίδες. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΑΣ: 1.353 συλλήψεις ανηλίκων τον φετινό Σεπτέμβριο για 1.201 υποθέσεις

«Η Ελληνική Αστυνομία και οι κατά τόπους Διευθύνσεις τους θα συνεχίσουν να ενεργούν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους για την ασφάλεια της νεολαίας» αναφέρεται στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους και τη στάση και στάθμευση των οχημάτων τους κατά μήκος των αναφερόμενων διαδρομών της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.
police-astynomia-nea-smyrni
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερες από 400 προσαγωγές για την δολοφονία του Γ. Λυγγερίδη

«Προέκυψαν στοιχεία για εγκληματική οργάνωση, αποτελούμενη από 158 μέλη, τα οποία, τουλάχιστον από το 2019, τελούσαν κακουργηματικές και πλημμεληματικές αξιόποινες πράξεις» είπε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Δημήτρης Μάλλιος.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεψε χαλκό από μετασχηματιστές της ΔΕΗ

Από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης διακριβώθηκε η δράση ατόμων που δραστηριοποιούνταν στην κλοπή χαλκού από μετασχηματιστές ΔΕΔΔΗΕ, σε περιοχές της Ξάνθης και της Ροδόπης. Η αξία του κλεμμένου χαλκού υπολογίζεται σε σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ.