ΓΔ: 2206.3 -0.21% Τζίρος: 281.33 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Σύλληψη με χειροπέδες
Σύλληψη ατόμου

Συνελήφθησαν δυο άτομα για τον ξυλοδαρμό του 42χρονου στη Ραφήνα

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τ. Θεοδωρικάκος σε ανάρτηση του στο Twitter ανέφερε ότι η Ελληνική Αστυνομία έδρασε αποτελεσματικά με τη σύλληψη των δυο δολοφόνων. Το χρονικό του ξυλοδαρμού.

Στη σύλληψη δυο νεαρών προχώρησε η Αστυνομία στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, κατηγορούμενοι για τη δολοφονία 42χρονου, τα ξημερώματα της Κυριακής, 26 Ιουνίου, έξω από νυχτερινό κέντρο στην περιοχή της Ραφήνας. Οι δυο συλληφθέντες σύμφωνα με την Αστυνομία είναι 24 ετών, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός.

Παράλληλα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε σχετική ανάρτησή του στο twitter, σημειώνει: «Η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε άλλη μια φορά ότι δρα αποτελεσματικά με τη σύλληψη των δύο δολοφόνων του 42χρονου, στη Ραφήνα».

Η συμπλοκή σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην πλατεία της Ραφήνας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες μια ομάδα νεαρών συνεπλάκησαν με τον 42χρονο για μια παρεξήγηση. Πληροφορίες αναφέρουν πως είτε έγινε κάποια παρεξήγηση για γυναίκα είτε κάποιου άλλου τύπου σκούντημα στις τουαλέτες το μαγαζιού, σύμφωνα με τα όσα έχουν δει οι αστυνομικοί από τις κάμερες.

Το θύμα, ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τα άτομα που του είχαν στήσει καρτέρι έξω από το μαγαζί όπου είχε πάει για ποτό με τη σύντροφό του, τον ξάδερφό του και μία ακόμα κοπέλα. Όπως αναφέρεται τα χτυπήματα ήταν ιδιαίτερα άγρια με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ ένας από τους δράστες φαίνεται πως είχε σιδηρογροθιά που του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε περιπολικό της Άμεσης Δράσης και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον 42χρονο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Εκεί ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, στο Αστυνομικό Τμήμα και στην Ασφάλεια της Ραφήνας, που έχουν αναλάβει την υπόθεση, έχουν ήδη καταθέσει αυτόπτες μάρτυρες για την άγρια συμπλοκή. Μάλιστα η αστυνομία έχει ήδη στην διάθεση της βιντεοληπτικό υλικό το οποίο και εξετάζει.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρακτέρ σε κινητοποίηση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλία λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

Η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας ενημερώνει ότι, λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων, ισχύουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε. από Πλατύκαμπο έως Κιλελέρ και στον Α/Κ Νίκαιας, από τις 12:45 και για όσο χρειαστεί.
Κτίριο ΓΑΔΑ Αστυνομία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επτά συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε τρεις υποθέσεις

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβε 7 άτομα για τρεις υποθέσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών, κατασχέθηκαν πάνω από 1,4 κιλά κάνναβης, συσκευές ατμίσματος με έλαιο κάνναβης και ζυγαριές ακριβείας.
Ελληνική αστυνομία περιπολικό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη 49χρονος στην Αθήνα για εκτεταμένη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Η Δίωξη Ναρκωτικών συνέλαβε 49χρονο στο κέντρο της Αθήνας για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, φαρμακευτικών δισκίων και αναβολικών· κατασχέθηκαν πλήθος ουσιών, εξοπλισμός και μετρητά.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φορητές κάμερες της ΕΛΑΣ σε επιχειρήσεις πρόληψης και καταστολής στην Αθήνα

Η ΕΛΑΣ εφαρμόζει φορητές κάμερες σώματος από 9 έως 16 Δεκεμβρίου σε επιχειρήσεις πρόληψης και καταστολής, καλύπτοντας Εξάρχεια, Ομόνοια, Κολωνό, Κυψέλη, Άγιο Παντελεήμονα, Σύνταγμα και Ακρόπολη.