ΓΔ: 1435.19 -0.93% Τζίρος: 94.42 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Συνελήφθησαν δυο άτομα για τον ξυλοδαρμό του 42χρονου στη Ραφήνα

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τ. Θεοδωρικάκος σε ανάρτηση του στο Twitter ανέφερε ότι η Ελληνική Αστυνομία έδρασε αποτελεσματικά με τη σύλληψη των δυο δολοφόνων. Το χρονικό του ξυλοδαρμού.

Στη σύλληψη δυο νεαρών προχώρησε η Αστυνομία στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, κατηγορούμενοι για τη δολοφονία 42χρονου, τα ξημερώματα της Κυριακής, 26 Ιουνίου, έξω από νυχτερινό κέντρο στην περιοχή της Ραφήνας. Οι δυο συλληφθέντες σύμφωνα με την Αστυνομία είναι 24 ετών, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός.

Παράλληλα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε σχετική ανάρτησή του στο twitter, σημειώνει: «Η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε άλλη μια φορά ότι δρα αποτελεσματικά με τη σύλληψη των δύο δολοφόνων του 42χρονου, στη Ραφήνα».

Η συμπλοκή σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην πλατεία της Ραφήνας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες μια ομάδα νεαρών συνεπλάκησαν με τον 42χρονο για μια παρεξήγηση. Πληροφορίες αναφέρουν πως είτε έγινε κάποια παρεξήγηση για γυναίκα είτε κάποιου άλλου τύπου σκούντημα στις τουαλέτες το μαγαζιού, σύμφωνα με τα όσα έχουν δει οι αστυνομικοί από τις κάμερες.

Το θύμα, ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τα άτομα που του είχαν στήσει καρτέρι έξω από το μαγαζί όπου είχε πάει για ποτό με τη σύντροφό του, τον ξάδερφό του και μία ακόμα κοπέλα. Όπως αναφέρεται τα χτυπήματα ήταν ιδιαίτερα άγρια με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ ένας από τους δράστες φαίνεται πως είχε σιδηρογροθιά που του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε περιπολικό της Άμεσης Δράσης και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον 42χρονο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Εκεί ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, στο Αστυνομικό Τμήμα και στην Ασφάλεια της Ραφήνας, που έχουν αναλάβει την υπόθεση, έχουν ήδη καταθέσει αυτόπτες μάρτυρες για την άγρια συμπλοκή. Μάλιστα η αστυνομία έχει ήδη στην διάθεση της βιντεοληπτικό υλικό το οποίο και εξετάζει.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Nea-Taytotita
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχεδόν 30.000 ραντεβού έκλεισαν την πρώτη ημέρα για τη νέα ταυτότητα

Πολύ μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των πολιτών για τις νέες ταυτότητες σπεύδοντας να κλείσουν ραντεβού στην πρώτη ημέρα που άνοιξε η πλατφόρμα. Τί χρειάζεται να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι.
Nea-Taytotita
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοιξε η πλατφόρμα για τη νέα ταυτότητα, όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Τα νέα δελτία ταυτότητας θα ισχύουν για 10 έτη από την ημερομηνία έκδοση τους. Οι πολίτες θα μπουν στο gov.gr και θα κλείνουν το ραντεβού για την έκδοση του νέου δελτίου και ακολούθως το ραντεβού θα επιβεβαιώνεται με την αποστολή email.
Nea-Taytotita
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρεμιέρα κάνουν αύριο οι νέες ταυτότητες - Ποια τα χαρακτηριστικά τους

Τα νέα δελτία ταυτότητας θα ισχύουν για 10 έτη από την ημερομηνία έκδοση τους, όπως ακριβώς ισχύει και σήμερα. Η διάρκεια ισχύος αποτελεί ένα μέτρο που εξασφαλίζει την αξιοπιστία του δελτίου ταυτότητας.
Giannis Oikonomou, Kyvernisi
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απομάκρυνση στελεχών της ΕΛΑΣ μετά τα επεισόδια στη Ν. Φιλαδέλφεια

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γ. Οικόνομου δήλωσε πως μετά τις 7 απομακρύνσεις θα ακολουθήσουν κι άλλες ενώ θα υπάρξουν και μετακινήσεις στην Αστυνομία, μετά το «ανεπίτρεπτο και απαράδεκτο περιστατικό».