ΓΔ: 894.02 0.09% Τζίρος: 39.44 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:34:39 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Καράογλου: Άμεση απάντηση στην έμμεση τουρκική προσπάθεια για αναγνώριση των κατεχομένων

Η συνάντηση έγινε παρουσία του γενικού επιθεωρητή αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας, αντιστράτηγου Γεώργιου Δούβαλη και του γενικού διευθυντή Θεσσαλονίκης, ταξιάρχου Χρήστου Μπουλούμπαση.

Θέματα συνεργασίας για την αντιμετώπιση του οργανωμένου διασυνοριακού εγκλήματος εμπορίας ανθρώπων και παράνομης διακίνησης μεταναστών, συζήτησαν στελέχη της ελληνικής αστυνομίας με βούλγαρους ομόλογους τους, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης στις 30 Ιουνίου, όπως αναφέρεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση. Η συνάντηση έγινε παρουσία του γενικού επιθεωρητή αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας, αντιστράτηγου Γεώργιου Δούβαλη και του γενικού διευθυντή Θεσσαλονίκης, ταξιάρχου Χρήστου Μπουλούμπαση, ενώ στη διάρκειά της συμφωνήθηκε η ανάπτυξη διαύλου επικοινωνίας για την αντιμετώπιση των προαναφερόμενων φαινομένων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο διευθυντής της διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, ταξίαρχος, Σταύρος Κεσελίδης, ο αστυνομικός υποδιευθυντής, Βασίλειος Κουτσολιάκος της διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο προϊστάμενος του τμήματος Ερευνών της Ανεξάρτητης Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, αστυνομικός υποδιευθυντής, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας και ο προϊστάμενος της υποδιεύθυνσης οικονομικής αστυνομίας Β. Ελλάδας αστυνομικός υποδιευθυντής, Ιωάννης Κοντοδήμος.

Στην αποστολή της Βουλγαρίας, όπως αναφέρεται στη σημερινή ανακοίνωση, συμμετείχαν ο αναπληρωτής διευθυντής της γενικής διεύθυνσης καταπολέμησης οργανωμένου εγκλήματος ανώτερος επίτροπος, Λιουμπομίρ Νικόλοφ, ο επικεφαλής 10ης διεύθυνσης οργανωμένου διασυνοριακού εγκλήματος επίτροπος, Μάρτιν Ζλάτκοφ, η επικεφαλής τμήματος διεθνούς συνεργασίας και προγραμμάτων, Ράντκα Πάβλοβα, και η αναλύτρια της 5ης διεύθυνσης ειδικών επιχειρήσεων επιθεωρήτρια, Εβντόκια Ντάντσεβα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αύξηση 113% των μεταναστευτικών ροών προς Ελλάδα το τελευταίο τρίμηνο

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας από τις αρχές του έτους έχουν συλληφθεί συνολικά 386 διακινητές μη νόμιμων μεταναστών στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Στους 219 οι συλληφθέντες του τελευταίου τριμήνου.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Σύλληψη τριών ατόμων από την ίδια οικογένεια για αρπαγή ανήλικης

Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, όπως κατήγγειλε η μητέρα της 16χρονης, οι κατηγορούμενοι υποστήριξαν τη διαφυγή της ανήλικης από το σπίτι της και την φιλοξενούσαν στο δικό τους σπίτι.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο συλλήψεις για κλοπή πορτοφολιού στους Στύλους του Ολυμπίου Διός

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, το αφαιρεθέν πορτοφόλι με πλήρες το περιεχόμενο του (170 ευρώ και προσωπικά έγγραφα των παθόντων), 2 κινητά τηλέφωνα και χρηματικό μικροποσό.