ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Καράογλου: Άμεση απάντηση στην έμμεση τουρκική προσπάθεια για αναγνώριση των κατεχομένων

Η συνάντηση έγινε παρουσία του γενικού επιθεωρητή αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας, αντιστράτηγου Γεώργιου Δούβαλη και του γενικού διευθυντή Θεσσαλονίκης, ταξιάρχου Χρήστου Μπουλούμπαση.

Θέματα συνεργασίας για την αντιμετώπιση του οργανωμένου διασυνοριακού εγκλήματος εμπορίας ανθρώπων και παράνομης διακίνησης μεταναστών, συζήτησαν στελέχη της ελληνικής αστυνομίας με βούλγαρους ομόλογους τους, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης στις 30 Ιουνίου, όπως αναφέρεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση. Η συνάντηση έγινε παρουσία του γενικού επιθεωρητή αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας, αντιστράτηγου Γεώργιου Δούβαλη και του γενικού διευθυντή Θεσσαλονίκης, ταξιάρχου Χρήστου Μπουλούμπαση, ενώ στη διάρκειά της συμφωνήθηκε η ανάπτυξη διαύλου επικοινωνίας για την αντιμετώπιση των προαναφερόμενων φαινομένων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο διευθυντής της διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, ταξίαρχος, Σταύρος Κεσελίδης, ο αστυνομικός υποδιευθυντής, Βασίλειος Κουτσολιάκος της διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο προϊστάμενος του τμήματος Ερευνών της Ανεξάρτητης Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, αστυνομικός υποδιευθυντής, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας και ο προϊστάμενος της υποδιεύθυνσης οικονομικής αστυνομίας Β. Ελλάδας αστυνομικός υποδιευθυντής, Ιωάννης Κοντοδήμος.

Στην αποστολή της Βουλγαρίας, όπως αναφέρεται στη σημερινή ανακοίνωση, συμμετείχαν ο αναπληρωτής διευθυντής της γενικής διεύθυνσης καταπολέμησης οργανωμένου εγκλήματος ανώτερος επίτροπος, Λιουμπομίρ Νικόλοφ, ο επικεφαλής 10ης διεύθυνσης οργανωμένου διασυνοριακού εγκλήματος επίτροπος, Μάρτιν Ζλάτκοφ, η επικεφαλής τμήματος διεθνούς συνεργασίας και προγραμμάτων, Ράντκα Πάβλοβα, και η αναλύτρια της 5ης διεύθυνσης ειδικών επιχειρήσεων επιθεωρήτρια, Εβντόκια Ντάντσεβα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

tzogos-tyxera paixnidia-sillipseis-Irakleio
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

BTA: 36.000 έχουν εγγραφεί στο Μητρώο Ευάλωτων Παικτών τυχερών παιχνιδιών

Μετά μια διακοπή δύο ετών, που ρυθμίστηκε με νομοθετικές αλλαγές, στα τέλη του 2022 η NRA άρχισε ξανά να διατηρεί τον κατάλογο των ατόμων που πιστεύει ότι έχουν ή θα μπορούσαν να αναπτύξουν εθισμό στον τζόγο.