ΓΔ: 1447.82 1.93% Τζίρος: 137.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Ηράκλειο: Με μισό κιλό κάνναβης κρυμμένο σε βαλίτσα, συνελήφθησαν τρία άτομα

Η σύλληψή τους έγινε στη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, κατά την οποία τα δύο από τα τρία άτομα εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, κοντά στο σπίτι του τρίτου.

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, τρεις ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών. Η σύλληψή τους έγινε στη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, κατά την οποία τα δύο από τα τρία άτομα εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, κοντά στο σπίτι του τρίτου.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα βρέθηκε κρυμμένη και κατασχέθηκε μια συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους 563 γραμμαρίων. Επιπλέον κατασχέθηκαν δύο μικροποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 16,5 γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του τρίτου ημεδαπού και στον ίδιο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 363 γραμμάρια κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας , το χρηματικό ποσό των διακοσίων ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, 12 καινούργιες συσκευασίες καρτοκινητού, ιδιόχειρες σημειώσεις με ονόματα και χρηματικά ποσά. Επιπλέον, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διευκόλυνσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη οδηγός αυτοκινήτου μετά από επεισοδιακή καταδίωξη στην Αθήνα

Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του από την υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών για επικίνδυνη οδήγηση, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, απείθεια και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Astynomia, Police, Elas
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξιχνιάστηκαν 16 περιπτώσεις απάτης και συνελήφθησαν 9 άτομα στις Σέρρες

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται και 15 άτομα, δικαιούχοι τραπεζικών λογαριασμών, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκληματικές οργανώσεις εξέδιδαν πλαστά έγγραφα και μεταβίβαζαν παράνομα ακίνητα

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, προηγήθηκε καταγγελία σχετικά με άτομο, το οποίο σε συνεργασία με δημόσιο υπάλληλο, εκδίδει παράτυπα έγγραφα για δημόσια χρήση έναντι χρηματικών ποσών.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που έκλεβε οχήματα στην Αττική

Για την αποδόμηση της εγκληματικής οργάνωσης πραγματοποιήθηκε την 1η Απριλίου, οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Μεγάρων, σε συνεργασία με Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής σε περιοχές της Αττικής.