ΓΔ: 1448.7 0.06% Τζίρος: 152.33 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Ploio-limani-anemoi
Shutterstock

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο

Με προβλήματα θα διεξαχθούν και οι σημερινές μετακινήσεις για τους πολίτες που θέλουν να ταξιδέψουν καθώς παραμένει μέχρι τις 10 το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Παραμένουν τα προβλήματα στις μετακινήσεις εξαιτίας του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας και εως τις 10 το πρωί, παραμένει σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά, λόγω των ισχυρών βόρειων ανέμων που συνεχίζουν να πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές. Σε ισχύ είναι επίσης το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Τα δρομολόγια για τις Κυκλάδες από το λιμάνι της Ραφήνας στην περίπτωση εξασθένηση των ανέμων θα πραγματοποιηθούν μετά τις 12 το μεσημέρι. Κλειστή είναι η γραμμή Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα. Στο μεταξύ, κατά την κρίση του πλοιάρχου θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια στις γραμμές Καβάλα-Πρίνου Θάσου, Κεραμωτή-Λιμένας Θάσου και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.

Όπως επισημαίνει η ανακοίνωση, οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις δρομολογίων

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Troxaia-prostima
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερες από 900 τροχαίες παραβάσεις βεβαιώθηκαν στην Κεντρική Μακεδονία

Συγκεκριμένα, από το πρωί του Σαββάτου έως σήμερα το πρωί, πραγματοποιήθηκαν 2.800 έλεγχοι οχημάτων σε Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική και βεβαιώθηκαν 974 παραβάσεις.