ΓΔ: 2619.08 -0.15% Τζίρος: 424.86 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Ploio-limani-anemoi
Shutterstock

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο

Με προβλήματα θα διεξαχθούν και οι σημερινές μετακινήσεις για τους πολίτες που θέλουν να ταξιδέψουν καθώς παραμένει μέχρι τις 10 το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Παραμένουν τα προβλήματα στις μετακινήσεις εξαιτίας του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας και εως τις 10 το πρωί, παραμένει σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά, λόγω των ισχυρών βόρειων ανέμων που συνεχίζουν να πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές. Σε ισχύ είναι επίσης το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Τα δρομολόγια για τις Κυκλάδες από το λιμάνι της Ραφήνας στην περίπτωση εξασθένηση των ανέμων θα πραγματοποιηθούν μετά τις 12 το μεσημέρι. Κλειστή είναι η γραμμή Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα. Στο μεταξύ, κατά την κρίση του πλοιάρχου θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια στις γραμμές Καβάλα-Πρίνου Θάσου, Κεραμωτή-Λιμένας Θάσου και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.

Όπως επισημαίνει η ανακοίνωση, οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις δρομολογίων

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέο διαγωνιστικό έργο για την ακτοπλοϊκή διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου

Το έργο παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στον ΟΛΠ από τον υφυπουργό Ναυτιλίας της Κύπρου Βασίλειο Δημητριάδη και θα περιλαμβάνει επιδότηση 5,5 εκατ. ευρώ το χρόνο για 22 δρομολόγια μετ' επιστροφής.
Χρήστος Δήμας πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρίστος Δήμας: Το έργο Μπράλος – Άμφισσα παραδίδεται τέλος 2028

Ο υπουργός Υποδομών, Χρίστος Δήμας, επισκέφθηκε τα εργοτάξια Μπράλος-Άμφισσα και παρακολούθησε τη διάνοιξη της σήραγγας Σ2, επισημαίνοντας τη σημασία και την πρόοδο του έργου, με στόχο την ολοκλήρωση έως το τέλος του 2028.
Κωστής Χατζηδάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οδικός άξονας Ιωάννινα-Κακαβιά: Σε τροχιά υλοποίησης, λέει ο Χατζηδάκης

Ο Κωστής Χατζηδάκης τόνισε τη σημασία του δρόμου Ιωάννινα-Κακαβιά για την Ήπειρο και τη χώρα, επισημαίνοντας ότι μετά από είκοσι χρόνια συζητήσεων, το έργο υλοποιείται και θα ολοκληρωθεί έως το 2029.
Χρήστος Δήμας ομιλητής φόρουμ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεργασία Υπ. Υποδομών και ΔΑΗΚ για καινοτομία στο νέο αεροδρόμιο Καστελίου

Υπογράφηκε μνημόνιο για ερευνητική υποδομή στο νέο αεροδρόμιο Ηρακλείου Καστελίου. Στόχος η ενίσχυση έρευνας, καινοτομίας και η διασύνδεση ακαδημαϊκής κοινότητας με νεοφυείς επιχειρήσεις, αξιοποιώντας δεδομένα του αεροδρομίου.
Νέος αυτοκινητόδρομος Κρήτης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηράκλειο: Στην κυκλοφορία τα 10 πρώτα χλμ. ΒΟΑΚ Νεάπολη-Άγιος Νικόλαος

Παραδόθηκαν τα πρώτα 10 χλμ. του ΒΟΑΚ στο τμήμα Νεάπολη-Άγιος Νικόλαος. Ο Χρ. Δήμας δήλωσε πως το έργο θα μετατρέψει τον άξονα σε αυτοκινητόδρομο και ότι η ταλαιπωρία των πολιτών είναι προσωρινή, με οφέλη μόνιμα για την Κρήτη.