ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Πτήση της Ryanair από Πολωνία ειδοποίησε για βόμβα - Συνοδεύεται από ελληνικά F-16

Πρόκειται για σκάφος, Boeing 738 της Ryanair, από την Πολωνία το οποίο κατευθύνεται προς το Ελ. Βενιζέλος.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά από ειδοποίηση για βόμβα που έστειλε αεροπλάνο, Boeing 738 της Ryanair, από την Πολωνία. Το αεροσκάφος με 192 επιβάτες συνοδεύεται από F-16 και κατευθύνεται στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»

Σύμφωνα με την πυροσβεστική στο αεροδρόμιo μεταβαίνουν πυροσβεστικά και ειδικές δυνάμεις. Το αεροσκάφος προσγειώνεται σε λίγα λεπτά. Μόλις προσγειωθεί αναμένεται να γίνει έλεγχος από την αστυνομία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΥΠΑ: Οι αρχές δεν είχαν ενημερωθεί για απειλή στην πτήση της Ryanair

Σύμφωνα, με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, έλαβαν χώρα όλοι οι απαιτούμενοι έλεγχοι ασφαλείας ήτοι, επιβατών, χειραποσκευών και αποσκευών με βάση τα προβλεπόμενα στο εγκεκριμένο πρόγραμμα ασφάλειας.
Airport-Aerodromio-El.Venizelos-Fotovoltaika
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών έφτασαν 108 Έλληνες από το Μαρόκο

Επέστρεψαν εκτάκτως μετά το σεισμό. Η πρεσβεία της Ελλάδας στο Ραμπάτ συνεχίζει να ενημερώνει διαρκώς τους Έλληνες πολίτες για την κατάσταση στη χώρα, προσφέροντας κάθε είδους προξενική συνδρομή.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ryanair: Κλείνει τη βάση της στην Αθήνα και μειώνει τα δρομολόγια

Ο διευθ. σύμβουλος της Ryanair άφησε αιχμές προς την κυβέρνηση αναφέροντας πως δεν ανταποκρίθηκε στα φιλόδοξα σχέδια ανάπτυξης της εταιρείας και να μειώσει τα αερολιμενικά τέλη που θα βοηθούσαν στην αποκατάσταση της εναέριας κυκλοφορίας.