ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:37:43 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
strong wind-port-aktoploia
Shutterstock

Με προβλήματα οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω ισχυρών ανέμων

Από τον Πειραιά δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια για τις Κυκλάδες, ενώ για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των ισχυρών βόρειων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους στο Αιγαίου τα 8 με 9 μποφόρ.

Από τον Πειραιά δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια για τις Κυκλάδες, ενώ για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου. Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από Ραφήνα και Λαύριο, ενώ κλειστή είναι η γραμμή Αγ.Μαρίνα - Νέα Στύρα.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

Στο λιμάνι του Ηρακλείου προσέκρουσε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο blue Horizon, κατά τη διαδικασία πρόσδεσης

Στο λιμάνι του Ηρακλείου προσέκρουσε, κατά τη διαδικασία πρόσδεσης, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο blue Horizon με 428 επιβάτες, 69 ΙΧ, 22 φορτηγά και 3 δίκυκλα.

Από την πρόσκρουση δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός ενώ το πλοίο, στο οποίο απαγορεύθηκε προσωρινά ο απόπλους, προκειμένου να επιθεωρηθεί, υπέστη μικρές εκδορές στη δεξιά πλώρη.

Το επόμενο δρομολόγιο του πλοίου για τον Πειραιά είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η γονιμότητα επηρεάζεται από την κλιματική αλλαγή σύμφωνα με έρευνα

Η καθηγήτρια Μαιευτικής- Γυναικολογίας ΕΚΠΑ Σοφία Καλανταρίδου παρουσίασε τα αποτελέσματα μελετών για την μείωση της γυναικείας γονιμότητας, εξαιτίας τής περιβαλλοντική ρύπανσης και της κλιματικής αλλαγής.