ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΔΜΗΕ

ΔΕΔΔΗΕ: Σχεδόν πλήρης αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης

Σύμφωνα με τον Διαχειριστή, στην Αττική έχουν αποκατασταθεί όλες οι βλάβες, ενώ σε Θεσσαλία, Σποράδες και Εύβοια, οι βλάβες που σημειώθηκαν από το πρωί έχουν αποκατασταθεί.

Αποκατάσταση του συνόλου σχεδόν των βλαβών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης ανακοίνωσε απόψε ο ΔΕΔΔΗΕ, καθώς το προσωπικό βρίσκεται, και θα συνεχίσει να βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση, για να παρέμβει άμεσα στα σημεία που έχουν πληγεί και αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης

Κατά τη διάρκεια της ημέρας η κακοκαιρία επηρέασε την ηλεκτροδότηση στην Αττική σε τμήματα των περιοχών:  στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, τις Αφίδνες, το Διόνυσο, τη Δροσιά το Γραμματικό και τμήμα του οικισμού στο Βαρνάβα. Στην Εύβοια στις κοινότητες Σέτας, Φύλλων και Αφρατίου, καθώς και σε 8 οικισμούς στα ορεινά των Ψαχνών. Τέλος στις Σποράδες σε τμήματα της Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Διαχειριστή:

  • Στην Αττική έχουν αποκατασταθεί όλες οι βλάβες ενώ ολοκληρώνονται μέσα στις επόμενες ώρες οι εργασίες στο Γραμματικό.
  • Σε Θεσσαλία, Σποράδες και Εύβοια, το σύνολο των βλαβών που σημειώθηκαν από το πρωί έχουν αποκατασταθεί, πλην ολίγων ορεινών οικισμών στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων, όπου ήταν αδύνατη η πρόσβαση στα συνεργεία.
  • Την τελευταία ώρα προέκυψαν βλάβες και στις περιοχές Μαρτίνου και Τραγανά του Δήμου Λοκρών στις περιοχές Κάστρου και Ακραιφνιού του Δήμου Ορχομενού, καθώς και στην Αλίαρτο,  στις οποίες επιχειρούν συνεργεία για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση.
  • Στην υπόλοιπη Ελλάδα το Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας δεν παρουσιάζει προβλήματα από την κακοκαιρία.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τον ΔΕΔΔΗΕ τηλεφωνικά στη δωρεάν γραμμή 8004004000 ή/και να δηλώνουν τυχόν προβλήματα ηλεκτροδότησης μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE από το κινητό τους (Android και iOS) ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Fotia, Pirkagia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς ρεύμα η Σαμοθράκη λόγω των πυρκαγιών στην Αλεξανδρούπολη

Όπως αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ, η πυρκαγιά προκάλεσε ανεπανόρθωτες ζημιές στις δύο βασικές γραμμές Μέσης Τάσης του ηπειρωτικού δικτύου που τροφοδοτούν τις δύο υποβρύχιες γραμμές που ηλεκτροδοτούν το νησί.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ποιες περιοχές εντοπίζονται προβλήματα ηλεκτροδότησης, λόγω κακοκαιρίας

Συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση των βλαβών στις γραμμές που έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας στην Αττική, ενώ εκτός λειτουργίας παραμένουν και επτά οικισμοί στην Εύβοια.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΔΔΗΕ: Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στη μέση τάση σε όλες τις περιοχές

Ο Διαχειριστής σημειώνει ότι αυτή την ώρα όλη η προσπάθεια επικεντρώνεται στην αποκατάσταση των μεμονωμένων παροχών, στη χαμηλή τάση και θα συνεχιστεί καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας.