ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Nick Paleologos / SOOC

Σε ποιες περιοχές εντοπίζονται προβλήματα ηλεκτροδότησης, λόγω κακοκαιρίας

Συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση των βλαβών στις γραμμές που έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας στην Αττική, ενώ εκτός λειτουργίας παραμένουν και επτά οικισμοί στην Εύβοια.

Σε τμήματα των περιοχών Νέα Μάκρη, Ασπρόπυργο και Οινόφυτα καθώς και σε επτά οικισμούς στην Εύβοια εντοπίζονται αυτήν την ώρα οι διακοπές ηλεκτροδότησης λόγω της κακοκαιρίας. Στις περιοχές της Αττικής συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση των βλαβών στις 3 γραμμές που έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας.

Στην Κεντρική Εύβοια παραμένουν εκτός λειτουργίας έξι οικισμοί του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων και αναμένεται πολύ σύντομα η αποκατάσταση του δικτύου. Το ίδιο ισχύει και για το χωριό Τρούπη στη Βόρεια Εύβοια.

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, κατά τη διάρκεια της ημέρας η κακοκαιρία επηρέασε την ηλεκτροδότηση στην Αττική σε τμήματα των περιοχών:  στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, τις Αφίδνες, το Διόνυσο, τη Δροσιά το Γραμματικό και τμήμα του οικισμού στο Βαρνάβα. Στην Εύβοια στις κοινότητες Σέτας, Φύλλων και Αφρατίου, καθώς και σε 8 οικισμούς στα ορεινά των Ψαχνών. Τέλος στις Σποράδες σε τμήματα της Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου.

Ο Διαχειριστής επισημαίνει ότι  προσωπικό βρίσκεται, και θα συνεχίσει να βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση, για να παρέμβει άμεσα στα σημεία που έχουν πληγεί και αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης

Ο ΔΕΔΔΗΕ επαναλαμβάνει ότι όσοι καταναλωτές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 8004004000 ή να το δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE από το κινητό τους (Android και iOS) ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Fotia, Pirkagia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς ρεύμα η Σαμοθράκη λόγω των πυρκαγιών στην Αλεξανδρούπολη

Όπως αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ, η πυρκαγιά προκάλεσε ανεπανόρθωτες ζημιές στις δύο βασικές γραμμές Μέσης Τάσης του ηπειρωτικού δικτύου που τροφοδοτούν τις δύο υποβρύχιες γραμμές που ηλεκτροδοτούν το νησί.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΔΔΗΕ: Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στη μέση τάση σε όλες τις περιοχές

Ο Διαχειριστής σημειώνει ότι αυτή την ώρα όλη η προσπάθεια επικεντρώνεται στην αποκατάσταση των μεμονωμένων παροχών, στη χαμηλή τάση και θα συνεχιστεί καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας.