ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
sillipsi
Shutterstock

Συλλήψεις για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών στη Θεσσαλονίκη

Οι δύο συλληφθέντες, οδηγοί των οχημάτων, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών συνελήφθησαν χθες τις πρωινές ώρες δύο αλλοδαποί, ηλικίας 40 και 45 ετών, από τους αστυνομικούς του τμήματος διαχείρισης μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, στην Παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης στο ύψος Κερδυλλίων εντόπισαν φορτηγάκι, το οποίο έφερε εμφανώς πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ διαπιστώθηκε και η κίνηση επιβατικού αυτοκίνητου, που λειτουργούσε ως προπομπός, με σκοπό να ελέγχει τη διαδρομή για τυχόν αστυνομικούς ελέγχους.

Τα δύο οχήματα ακινητοποιήθηκαν προκειμένου να πραγματοποιηθεί έλεγχος, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν εντός του χώρου φόρτωσης του φορτηγού έξι αλλοδαποί που στερούνταν των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων. Για την υπόθεση κατασχέθηκαν τα δύο οχήματα, δύο κινητά τηλέφωνα, καθώς και το ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας. Οι δύο συλληφθέντες, οδηγοί των οχημάτων, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη του λιμενικού δύο διακινητές στην Κώ

Σύμφωνα με τα στοιχεία, τις βραδινές ώρες χθες, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ευρισκόμενο σε προγραμματισμένη περιπολία, εντόπισε ταχύπλοο στη θαλάσσια περιοχή «ΑΓ. ΕΙΡΗΝΗ» ν. Κω, το οποίο μόλις είχε αποβιβάσει αριθμό αλλοδαπών σε παρακείμενη παραλία.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν 7 διακινητές που προωθούσαν 46 μη νόμιμους μετανάστες

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις έξι υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας, Σαπών Ροδόπης, Σουφλίου και Φερών Αλεξανδρούπολης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν πέντε διακινητές μη νόμιμων μεταναστών στη Βόρεια Ελλάδα

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς. Προανάκριση για τις πέντε υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης, Τυχερού, Σουφλίου και Φερών Αλεξανδρούπολης και η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν έξι διακινητές για παράνομη μεταφορά 37 μεταναστών στη Κομοτηνή

Σε αγροτική οδό μεταξύ των οικισμών Γρατινής και Ροδίτη Ροδόπης, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί φορτηγό αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα έξι μη νόμιμους μετανάστες.