ΓΔ: 1435.19 -0.93% Τζίρος: 94.42 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
perama_nafpigeia
Η ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη στο Πέραμα. Πηγή: Shutterstock.

Σοβαρό ατύχημα σε ναυπηγείο στο Πέραμα με τρεις τραυματίες

Ο ένας εκ των τριών, 47 ετών, χειριστής γερανού μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Τζάνειο νοσοκομείο. Ο δεύτερος τραυματίας νοσηλεύεται κι αυτός στο Τζάνειο, ενώ ο τρίτος 43 ετών νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική.

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε τη Δευτέρα στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος. Τραυματίστηκαν τρεις εργαζόμενοι κατά την εκτέλεση εργασιών.

Ο ένας εκ των τριών, 47 ετών, χειριστής γερανού μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Τζάνειο νοσοκομείο. Ο δεύτερος τραυματίας, επίσης 47 ετών, νοσηλεύεται κι αυτός στο Τζάνειο, ενώ ο τρίτος 43 ετών νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική.

Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια του εργατικού ατυχήματος, που σημειώθηκε το μεσημέρι στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα συνέβη εκτός ενός πλοίου στο οποίο γίνονταν επισκευαστικές εργασίες, όταν ένας έλικας που σήκωνε το γερανοφόρο όχημα έπεσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 47χρονος χειριστής και άλλοι δύο εργάτες 47 και 43 ετών αντίστοιχα.

Ο 47χρονος χειριστής του γερανού μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Τζάνειο νοσοκομείο όπως επίσης και ο 47χρονος εργάτης ο οποίος έχει τραυματιστεί σοβαρά στα πόδια. Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μεταφέρθηκε ο άλλος 43χρονος εργάτης ο οποίος έχει τραυματιστεί στο κεφάλι.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένορκη διοικητική εξέταση στο «Αττικόν» για το θάνατο του Δημ. Καλλιάνου

Ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος με ανάρτησή του είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του Δημήτρη, αφήνοντας αιχμές εναντίον γιατρών διότι δεν έβαλαν τον πατέρα του σε ΜΕΘ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνω από 24.000 ακαδημαϊκές ταυτότητες αποθηκεύτηκαν στο Gov.gr Wallet

Μέσα από τη νέα δυνατότητα, οι δικαιούχοι μπορούν να εκδίδουν γρήγορα και απλά τη νέα ψηφιακή Ακαδημαϊκή Ταυτότητα, να την αποθηκεύουν στο κινητό τους και να την επιδεικνύουν, όπου απαιτείται.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον ανακριτή απολογείται σήμερα ο Κ. Φλώρος, διώκεται για κακούργημα

Ο κατηγορούμενος που παραμένει κρατούμενος το βράδυ της Τετάρτης μετά την προθεσμία που έλαβε από τον Ανακριτή, καλείται να απολογηθεί για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την ενάσκηση των καθηκόντων του.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με εορταστικό ωράριο από σήμερα λειτουργούν τα καταστήματα ενόψει Πάσχα

Έναρξη σήμερα για το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων. Πώς θα λειτουργήσουν τα μικρά καταστήματα και πώς τα πολυκαταστήματα. Ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή 28 Απριλίου.