ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Νέος οδικός χάρτης για την αναβάθμιση των ΚΕΠ μέχρι τον Φεβρουάριο

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών κ. Γεωργαντάς συνομίλησε με εργαζομένους και πολίτες για να διαπιστώσει ποιες αλλαγές χρειάζεται να δρομολογηθούν.

Με στόχο τη διαμόρφωση των βέλτιστων πολιτικών για την αναβάθμιση των ΚΕΠ και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Γιώργος Γεωργαντάς συνεχίζει τις επισκέψεις του σε ΚΕΠ της Αττικής. Σήμερα επισκέφθηκε τα ΚΕΠ του δήμου Περιστερίου, ενώ συναντήθηκε με τον δήμαρχο, Ανδρέα Παχατουρίδη και τους αρμοδίους αντιδημάρχους.

Ο κ. Γεωργαντάς συνομίλησε με τους εργαζομένους και τους πολίτες για να διαπιστώσει δια ζώσης τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Να αναφέρουμε ότι τα δύο από τα τρία ΚΕΠ του δήμου Περιστερίου ανήκουν στα πρώτα σε σειρά κατάταξης, όσον αφορά στη διεκπεραίωση όγκου αιτήσεων και εξυπηρέτησης πολιτών σε πανελλήνιο επίπεδο.

Όπως δήλωσε ο κ. Γεωργαντάς, «δεδομένης της ειλημμένης πολιτικής μας απόφασης να αναβαθμιστεί το δίκτυο των ΚΕΠ και να βελτιωθούν οι παρεχόμενες από αυτό υπηρεσίες προς τους πολίτες, έχουμε ξεκινήσει σειρά επαφών και επισκέψεων στα ΚΕΠ προκειμένου να καταγράψουμε την κατάσταση δια ζώσης. Στόχος μας είναι να έχουμε έως τον Φεβρουάριο ανακοινώσει ένα νέο οδικό χάρτη για την αναβάθμιση των ΚΕΠ και την εισαγωγή νέων υπηρεσιών, βασισμένων στην ανάπτυξη διαλειτουργικοτήτων τις οποίες προχωρά το υπουργείο μας. Υπάρχει διαχρονική συνεργασία και στήριξη από την τοπική αυτοδιοίκηση όσον αφορά το δίκτυο των ΚΕΠ και είμαι ευτυχής που ακόμη μια φορά στέκεται αρωγός στην προσπάθειά μας».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ηλεκτρονικός Υπολογιστής
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρεμιέρα για την πλατφόρμα καταγγελιών που αφορά μέτρα πυροπροστασίας

Οι πολίτες μέσω μιας απλής διαδικασίας στο gov.gr θα μπορούν να υποβάλλουν την αναφορά τους σχετικά με τα μέτρα πυροπροστασίας που έχουν λάβει επιχειρήσεις και εγκαταστάσεις. Πώς γίνεται η υποβολή της αίτησης.
ileia_paralia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εφαρμογή η πλατφόρμα των καταγγελιών για παραβάσεις στις παραλίες

Ο χρήστης με την εφαρμογή MyCoast θα μπορεί να υποβάλλει καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης. Πώς θα γίνονται οι καταγγελίες και ποιες οι ποινές που προβλέπονται.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλεκτρονικά θα γίνεται η δήλωση απώλειας διαβατηρίου μέσω του gov.gr

Μέσα από μια ιδιαίτερα απλή διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τη δήλωσή τους χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούν πλέον την Αστυνομική Υπηρεσία ή την Προξενική Αρχή.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας μέσω του gov.gr για 277 Δήμους

Μέσα από μια ιδιαίτερα απλή διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και να παραλάβουν την βεβαίωση στη Θυρίδα του πολίτη στο gov.gr, εύκολα και χωρίς περιττή γραφειοκρατία.