ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: SOOC

Στον εισαγγελέα οι 94 συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Ν. Φιλαδέλφεια

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπολογίζεται ότι διαφεύγουν τουλάχιστον ακόμα 50 Κροάτες χούλιγκαν, ενώ σε εξέλιξη είναι και οι εργαστηριακές έρευνες σε DNA και άλλα στοιχεία για την ταυτοποίηση του δράστη της δολοφονίας.

Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα Τετάρτη και οι 94 από τους συλληφθέντες που πιάστηκαν αμέσως μετά τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ακόμα πέντε Κροάτες που φέρονται ότι συμμετείχαν στην ομάδα η οποία προκάλεσε τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, προσήχθησαν αργά το βράδυ της Τρίτης στην Ηγουμενίτσα, ενώ ήταν έτοιμοι να ταξιδέψουν με πλοίο προς την Ιταλία, και από εκεί οδικώς για την πατρίδα τους.

Επίσης, σε σύλληψη μετατράπηκε και η προσαγωγή 19χρονου Κροάτη ο οποίος είχε προσαχθεί χθες στην Κακαβιά ενώ προσπαθούσε και αυτός να φύγει από την Ελλάδα με λεωφορείο για τα Τίρανα.

Η αστυνομία έχει στήσει μπλόκα παντού στην Ελλάδα και κυρίως στις εξόδους της χώρας, προκειμένου να συλληφθούν όλοι όσοι συμμετείχαν στα αιματηρά επεισόδια που κατέληξαν στη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη, φιλάθλου της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπολογίζεται ότι διαφεύγουν τουλάχιστον ακόμα 50 Κροάτες χούλιγκαν, ενώ σε εξέλιξη είναι και οι εργαστηριακές έρευνες σε DNA και άλλα στοιχεία για την ταυτοποίηση του δράστη της δολοφονίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρέμβαση εισαγγελέα για τη στατικότητα των δύο στεγάστρων Καλατράβα

Tο τι έγινε και δεν έγινε τα τελευταία πέντε έτη στο ΟΑΚΑ σχετικά με τη στατικότητα των δύο στεγάστρων «Καλατράβα» μπαίνει στο «μικροσκόπιο» των εισαγγελικών αρχών που θα διενεργήσουν προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.
Dikastiria
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακίστηκαν ακόμη 15 κατηγορούμενοι για τη Νέα Φιλαδέλφεια

Η διαδικασία συνεχίζεται για τους τελευταίους 18 κατηγορούμενους. Με την ολοκλήρωση της σημερινής διαδικασίας θα έχουν απολογηθεί όλοι οι κατηγορούμενοι, για τα επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.
Dikastiria
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν άλλοι 13 για τη δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τώρα όλοι οι 40 κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν σήμερα είναι προφυλακιστέοι. Οι απολογίες θα ολοκληρωθούν αύριο οπότε και θα βρεθούν ενώπιον των Ανακριτών οι τελευταίοι 35 κατηγορούμενοι για όσα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται οι απολογίες για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Οι Κροάτες κατηγορούμενοι αρνήθηκαν ότι είχαν στην κατοχή τους μαχαίρια, ενώ φαίνεται να ισχυρίστηκαν ότι δεν πήγαν στο σημείο με πρόθεση να επιτεθούν στους οπαδούς της ΑΕΚ, αλλά μόνο για να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας τους.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οπαδική βία: Προσωρινή αναστολή λειτουργίας όλων των συνδέσμων έως 31 Ιουλίου

Παράλληλα αυξάνεται η ποινή φυλάκισης για εγκλήματα οπαδικής βίας έως και τα 5 έτη, η εκδίκαση των υποθέσεων θα γίνεται κατά προτεραιότητα, ενώ σε περίπτωση αναβολής θα επιβάλλονται περιοριστικοί όροι.