ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Γαλανόπουλος στο ΟΠΑΠ Game Time: «Ο Καρέρα αλλάζει την ΑΕΚ»

Το Game Τime του ΟΠΑΠ  φιλοξένησε τον ποδοσφαιριστή του «δικεφάλου» Κώστα Γαλανόπουλο, ο οποίος μίλησε για τη μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στο ΟΑΚΑ που ξεχωρίζει στην αγωνιστική.

Το ντέρμπι μεταξύ του πρωτοπόρου Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Super League 1 για αυτή την αγωνιστική, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν την νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση.

Το Game Τime του ΟΠΑΠ  φιλοξένησε τον ποδοσφαιριστή του «δικεφάλου» Κώστα Γαλανόπουλο, ο οποίος μίλησε για τη μεγάλη αναμέτρηση, την προετοιμασία για την επάνοδό του στα γήπεδα μετά τον τραυματισμό του, καθώς και τη συμβολή του Μάσιμο Καρέρα στη βελτίωση της εικόνας της ομάδας.

Παράλληλα, σχολιάζοντας τους αγώνες Νάπολι-Γιουβέντους και Βαλένθια-Μπαρτσελόνα αποκάλυψε το πάθος του για την Μπαρτσελόνα και τον μεγάλο της αστέρα Λιονέλ Μέσι.

https://www.youtube.com/watch?v=MIUlpiWAHhA&feature=youtu.be

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοιξαν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα με εξαίρεση την Κοζάνη

Τα αυξημένα μέτρα πρόληψης και υγιεινής που εφαρμόζονται. Τα Καταστήματα ΟΠΑΠ στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεότερης ενημέρωσης. – Τι ισχύει για παιχνίδια και κληρώσεις.